Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Desivá nehoda známej markizáčky: Havária na diaľnici... Auto roztrieskala o zvodidlá!

Katarína Kulová Zobraziť galériu (5)
Katarína Kulová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Nehody sa nevyhýbajú ani známym tváram z televíznych obrazoviek. Jedným z dôkazov je aj sympatická rosnička a redaktorka relácie Reflex Katarína Kulová (30). Minulý týždeň prežila chvíle strachu, keď stratila kontrolu nad svojím autom, a to skončilo na diaľnici vo zvodidlách.

Sympatickú markizáčku môžu diváci vídať v úlohe rosničky či redaktorky Reflexu. Práve práca, a to, že mala časový sklz na nakrúcanie, sa podpísalo pod jej nedávnu nehodu na diaľnici. Na plyn dupla viac, ako si to vozovka vyžadovala a havária bola na svete.

Náhlenie sa do práce sa Kataríne Kulovej vypomstilo.
Zobraziť galériu (5)
Náhlenie sa do práce sa Kataríne Kulovej vypomstilo.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Čo sa vlastne udialo? „Bohužiaľ, ponáhľala som sa na vysielanie a už som videla na hodinkách, že mám väčší časový sklz, a hovorím si – ej, mala by som trošku pridať,“ prezradila Katka pre Nový Čas. „Ale nešliapla som veľmi na plyn, no tá cesta bola veľmi zradná, čistá kaša, dostala som šmyk, hodiny priamo na diaľnici, a tak trochu som oplieskala auto o zvodidlá,“ dodala.

Keďže dcérku jej stráži babička a Katka bola práve na ceste do práce, v aute sedela sama. Našťastie sa ani markizáčke nič vážne nestalo. Len si to doslova zlízlo auto, ktorého oprava bude stáť nemalé peniaze. Kulová berie túto skúsenosť ako niečo, čo sa jednoducho stáva a taký je život. Napriek tomu jej nebolo všetko jedno. „Bola som z toho vyklepaná až-až,“ uzavrela nakoniec.

Našťastie sa redaktorke Katke nič vážne nestalo.
Zobraziť galériu (5)
Našťastie sa redaktorke Katke nič vážne nestalo.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: TV MarkízaKatarína Kulová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu