Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizáci, traste sa: Premiéra nového moderátora Telerána... Nováčik exceloval!

Markizáci, traste sa: Premiéra nového moderátora Telerána! Zobraziť galériu (6)
Markizáci, traste sa: Premiéra nového moderátora Telerána! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ostrieľané tváre markizáckeho Telerána majú vážnu konkurenciu! Vedenie televízie totiž najnovšie kvôli dovolenkovému režimu dalo priestor nováčikovi Vratkovi Sirágimu (30), ktorý síce v populárnej rannej šou pôsobí už dlhšie, no aktuálne zaujal pozíciu jedného z dvoch hlavných moderátorov. A reakcie sú neskutočné!

Vratko na chvíľu zaskočil za Romana Juraška a hoci priznal, že pred svojou premiérou mal stres a pociťoval veľkú zodpovednosť, na jeho prejave to veľmi badať nebolo. Podľa divákov bol tmavovlasý fešák nesmierne prirodzený a príjemný. „Sadlo mu to, akoby tam patril už dávno. Super zmena, snáď dlhodobá,“ či „Úplný profik, tiež  mi neprišiel, že je tam ako nový moderátor,“ znejú len niektoré reakcie medzi obrovským množstvom pozitívnych komentárov na sociálnych sieťach.

Paradoxom je, že hoci ľudia radi kritizujú, čo sa týka výkonu Sirágiho, veľká vlna kritiky a nepríjemných poznámok ho úplne obišla. Objavilo sa ich skutočne len zopár. No a čo na úspech, ktorý zožal, hovorí sám Vratko? „Reakcie od divákov ma veľmi potešili, priznám sa, nečakal som to. Som za to nesmierne vďačný, je to pre mňa veľká motivácia,“ povedal nám skromný moderátor, ktorému fanúšikovia Telerána predpovedajú veľkú budúcnosť a radi by ho na obrazovke „v hlavnej úlohe“ videli častejšie.

Vratko Sirági si v Teleráne počínal ako zabehnutý profesionál.
Zobraziť galériu (6)
Vratko Sirági si v Teleráne počínal ako zabehnutý profesionál.  (Zdroj: Instagram)

Vratkovou parťáčkou v Teleráne bola Lenka Šóošová, ktorá bežne moderuje Romanom Juraškom.
Zobraziť galériu (6)
Vratkovou parťáčkou v Teleráne bola Lenka Šóošová, ktorá bežne moderuje Romanom Juraškom.  (Zdroj: Instagram)

Dodal aj to, že veľký dopad na neho mala priateľská atmosféra, no a vďaka za to, že sa mu premiéra vydarila, patrí aj jeho kolegom. „Moderovalo sa mi veľmi dobre, počiatočnú trému som vďaka Lenke a celému štábu Telerána rýchlo prekonal a celé vysielanie som si naozaj vychutnal,“ prezradil nám sympatický markizák. Nuž, možno sa teda naozaj zadarí a Vratko sa osvedčil natoľko, že priestor ukázať, čo vie, dostane aj nabudúce. V zákulisí by ho rozhodne bola škoda.

Viac o téme: Vratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu