Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Barkolová už nie je krv a mlieko: Aha, ako vyzerala so 70 kilami!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Môže sa pýšiť postavičkou ako lusk. Moderátorka Erika Barkolová (41) však nemala vždy postavu modelky a poriadne sa kvôli nej nadrela. Dopomohla jej k tomu aj jojkárska relácia Reštart, ktorá zmenila myslenie a pohľad na zdravý životný štýl už viacerým ľuďom. Plavovláska pred účasťou vážila 70 kíl a bola doslova krv a mlieko!

Šoubiznis nie je len pozlátko, ale aj moderátori či herci sa mnohokrát boria s problémami ako bežní smrteľníci. Aj Eriku Barkolovú trápili kilá navyše, no rozhodla sa, že to nenechá tak, prestane sa vyhovárať a niečo s tým urobí. Preto sa rozhodla prihlásiť do jojkárskej relácie Reštart, kde jej pomohli nakopnúť sa, zlepšiť si stravovanie a začať cvičiť.

Na začiatku, keď sa prihlásila, vážila sedemdesiat kíl. Hoci nebola obézna ani nemala výraznú nadváhu a jej postava sa dala zaradiť do kategórie krv a mlieko, necítila sa vo svojom tele dobre. Aj na Instagrame sa pochválila záberom pred a po. „Prvá fotka je z Mexika, január 2018, mala som 70 kíl... Nevyzerala som zle, len som sa necítila dobre. Druhá foto je aktuálna z Portorika, mam o 12 kíl menej a cítim sa lepšie. Nie je to o tom, byť štíhly, buďme, akí len chceme byť, hlavné je, aby sme so sebou boli spokojní," napísala moderátorka k záberu.

Erika Barkolová sa pochválila záberom spred roka a aktuálnym. Rozdiel je 12 kilogramov.
Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová sa pochválila záberom spred roka a aktuálnym. Rozdiel je 12 kilogramov.  (Zdroj: Instagram E.B.)

Reštart pre ňu nebol len o tom, že musí schudnúť, lebo je tučná, skôr to bolo o pocite. „Reštart beriem tak, že sa musím ja cítiť dobre vo svojom tele. Neznamená to, že som teraz extrémne tučná, ale toto nie je telo, na ktoré som ja zvyknutá," povedala v relácii.

Do tej sa prihlásila pred rokom, a teda už skôr na nej bolo vidieť zmeny. Diváci mali v stredu možnosť vidieť aj to, ako reštartovanie jej životného štýlu prebiehalo. My sme Eriku stretli ešte v auguste, keď už mala krásnu postavu. Čo bolo na tom celom podľa moderátorky najťažšie? „Najťažšie je to rozhodnutie naozaj zdvihnúť zadok, nebyť lenivý a niečo pre seba spraviť," vysvetlila Erika pre Topky.

Na Erike Barkolovej je strata 12 kilogramov viditeľná.
Zobraziť galériu (5)
Na Erike Barkolovej je strata 12 kilogramov viditeľná.  (Zdroj: Instagram E.B./TV JOJ)

Viac o téme: Erika BarkolováReštart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu