Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa Slovenka vyvetrala dospelého syna: Preboha, veď vyzerajú ako súrodenci... To je ale šupa!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (4)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Instagram Y.B.)

BRATISLAVA - Tak tomuto by snáď nikto neuveril! Yvetta Blanarovičová (55) odjakživa patrila k najkrajším česko-slovenským herečkám a rokmi to vyzerá tak, akoby ju zub času skrátka obchádzal. Len málokto by tipoval, že blondínke to pomaly ťahá na 60-ku a o to väčší šok nastal, keď sa pochválila svojím dospelým synom!

Yvetta je totiž žiarivým príkladom frázy, že ženy zrejú ako víno. Preto keď pred pár dňami zverejnila záber so svojím synom Matyášom, ľudia nemohli uveriť vlastným očiam. „Krucinál, to letí. Včera sa narodil a dnes má 31,“ napísala herečka k spoločnému záberu.

Okrem toho, že ženská časť jej obdivovateľov okamžite začala slintať nad fešákom Matyášom, množstvo ľudí sa nechalo počuť, že nie je možné, aby bol mladý muž jej synom. Na zábere totiž ani zďaleka nevyzerajú ako matka so svojím dieťaťom. Pri pohľade na dvojicu by ste si skôr pomysleli, že ide o súrodencov alebo zamilovaný pár.

Yvette Blanarovičovej sa podarilo oklamať vek. Vedľa svojho syna vyzerá ako jeho rovesníčka.
Zobraziť galériu (4)
Yvette Blanarovičovej sa podarilo oklamať vek. Vedľa svojho syna vyzerá ako jeho rovesníčka.  (Zdroj: Instagram Y.B.)

„Chcela by som raz takto stáť a vyzerať vedľa svojho syna ako vy, Yvettka,“  či „Yvett, vy ste na toho frajera vedľa vás stále mladá a to, že je to váš syn, je tak nejako proti prírode,“ vyjadrili sa prekvapení ľudia, ktorí zároveň vzdávali hold Blanarovičovej skvelému mladíckemu vzhľadu. A ten jej veru môže závidieť nejedna rovesníčka. Yvetta, klobúk dole! 

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu