Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka v rukách lekárov: Posiata modrinami skončila v nemocnici!

Slovenská herečka skončila v nemocnici! Zobraziť galériu (4)
Slovenská herečka skončila v nemocnici! (Zdroj: Instagram Y.B.)

PRAHA – Konečne sa začali u nás aj v Čechách uvoľňovať opatrenia a umelci môžu pomaly, ale isto znovu začať s predstaveniami a koncertmi. A výnimkou nie je ani slovenská herečka Yvetta Blanarovičová (56) pôsobiaca u našich susedov, ktorú ani modriny neodradili od koncertu. Tie jej spôsobil nepríjemný pád.

Yvettu Blanarovičovú si mnohí spájajú s postavou čerta z rozprávky Princezná ze mlejna, či s jej terajším pôsobením v seriáli Ulice. Okrem hrania sa venuje aj spevu a práve včera mala v pláne koncert. Ten však takmer narušili zdravotné ťažkosti. Napokon všetko dobre dopadlo a Slovenka žijúca v Čechách ho zrušiť nemusela.

A čo sa jej vlastne stalo? Doma došlo k nehode. „Bohužiaľ som doma nešťastne spadla a musela som vyhľadať lekársku pomoc. Pošmykla som sa doma na podlahe. Okamžite som sa vydala do nemocnice. Našťastie nemám nič zlomené, samozrejme, cítim bolesť, hnevá ma hlavne koleno,“ opísala pád Yvetta pre český portál super.cz, ktorá v stredu skončila na zemi. A hoci sa vyhla akejkoľvek zlomenine, spomienka jej predsa len pár dní ostane. Ako totiž sama povedala, modriny sa jej nevyhli.

Yvetta Blanarovičová nešťastne spadla. Pošmykla sa na podlahe.
Zobraziť galériu (4)
Yvetta Blanarovičová nešťastne spadla. Pošmykla sa na podlahe.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu