Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najťažšie obdobie markizáckej krásky: Rozchod a smrť jej milovaného!

Najťažšie obdobie markizáckej krásky! Zobraziť galériu (5)
Najťažšie obdobie markizáckej krásky! (Zdroj: Instagram L.M.)

BRATISLAVA - Prežíva najťažšie obdobie vo svojom živote! Markizácka kráska sa vo veľmi krátkom období musela vyrovnať hneď s dvomi drsnými ranami osudu. Lucia Mokráňová v krátkom čase prišla o ľudí, ktorí patrili medzi jej najmilovanejších. Po rozchode s partnerom Peťom Pätoprstým a smrti svojho starého otca prehovorila o tom, čím si momentálne prechádza.

Počas minulého víkendu sa blondínka naposledy rozlúčila so svojím milovaným starým otcom Ladislavom († 72), s ktorým si bola celý život mimoriadne blízka. Lucia neraz priznala, že bol pre ňu obrovskou oporou a dôverníkom. V kruhu rodiny a priateľov ho odprevadila na večný odpočinok na cintoríne v Topoľčanoch.

Lucia Mokráňová prežíva najťažšie chvíle svojho života
To však ani zďaleka nie je všetko. Mokráňová po dlhodobých špekuláciách o kríze vo vzťahu priznala rozchod s partnerom Peťom Pätoprstým. Po skoro trojročnom vzťahu s fitnes trénerom, do ktorého bola zamilovaná až po uši, je teda opäť sama. A by toho nebolo málo, kráska sa bude musieť rozhliadnuť aj po vlastnom bývaní, keďže doteraz žila u svojho bývalého partnera.

Lucia Mokráňová a Peter sú po takmer troch rokoch od seba.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová a Peter sú po takmer troch rokoch od seba.  (Zdroj: Instagram.com/luciamokranova)

So svojou bolesťou sa Lucia zverila fanúšikom na Instagrame.
Zobraziť galériu (5)
So svojou bolesťou sa Lucia zverila fanúšikom na Instagrame.  (Zdroj: Instagram L.M.)

Na Luciu sa toho teda zosypalo viac než dosť a to, že sa necíti dobre, sa skrývať ani nesnaží. „Najradšej by som ušla, ale už dávno viem, že to nie je riešenie... Ach... Aj takéto ťažké obdobia patria k životu, len ich už bolo toľko, že už sakra fakt neviem, čo dobré si z toho mám zasa zobrať,“ znejú slová plné bolesti, s ktorou sa zverila svojim fanúšikom na Instagrame.

Okrem toho na sociálnej sieti zverejnila aj video, z ktorého jej smútok a trápenie priam srší. Vypočujte si Mokráňovej trpkú spoveď vo videu vyššie.

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu