Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi markizáčka opäť žiari šťastím a... Zbalila boháča!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Prešla si ťažkým obdobím, prekonala rozchod a teraz opäť žiari šťastím. Len nedávno exfarmárka Lucia Mokráňová (27) pridala na sociálnu sieť záber s novým priateľom a z popisu je nad slnko jasnejšie, aká je s ním šťastná. Možno ani netuší, akého boháča ma po svojom boku.

Ako sa podarilo zistiť portálu cas.sk, Lucia Mokráňová aktuálne randí s poriadne zazobaným mužom. Hoci jeho tvár a identitu ešte neodhalila, spomínanému médiu sa to predsa len podarilo. Blondínkino srdce si získal Žilinčan Martin Majdák. „Je to známy podnikateľ. Jeho firma sa zaoberá realitami. Po celom Slovensku má realitné kancelárie a stavia domy a byty. Okrem toho má záľubu v luxusných autách,“ prezradil pre Nový čas zdroj.

Lucia Mokráňová považuje Martina za dar od života.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová považuje Martina za dar od života.  (Zdroj: Instagram L.M.)

Bývalá farmárka je zo svojho nového partnera zjavne unesená a užíva sa obdobie plné lásky. „V mojom živote som zatiaľ nemala nikdy muža, ako je Martin. Je to jeden pokorný, slušný človek, na ktorého môžu byť rodičia pyšní,“ vyjadrila sa Lucia. A v superlatívoch ešte pokračovala: „Vo svojej profesii nemá konkurenciu a robí ju na 110 percent. Ja sa len prizerám, čo všetko v živote dokázal, a som na neho maximálne pyšná a má ma veľa čo učiť. Keďže podnikám tiež, veľa sa ho pýtam a radím sa s ním o všetkom.“

Ako krásna fitneska tvrdí, keď sa zoznámili, vôbec netušila, čomu sa dnes už jej partner venuje. Pritom má po svojom boku naozaj slušnú partiu. Len za minulý rok totiž Martinova firma vykázala tržbu v sume 437 000 eur. Lucia však pozerá najmä na jeho povahové črty a je šťastná, že ho stretla. „Tento človek mi je do života darom. Mám ho ako odmenu za všetko zlé, za všetky tie zlé vzťahy, pády a rany. Jeho som si tam hore vysnila, vyprosila,“ tvrdí zamilovaná kráska.

Lucia Mokráňová opisuje Martina ako dar za všetko zlé, čo v živote zažila.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová opisuje Martina ako dar za všetko zlé, čo v živote zažila.  (Zdroj: Facebook M.M.)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu