Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský strach sexi markizáčky: Podozrenie na zákernú chorobu... Zákaz návštev!

Ťažké obdobie Lucie Mokráňovej, zdá sa, pretrváva. Zobraziť galériu (5)
Ťažké obdobie Lucie Mokráňovej, zdá sa, pretrváva. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Známa tvár z markízy a úspešná fitnesska Lucia Mokráňová (26) prežíva v posledných mesiacoch skutočne ťažké obdobie. Problémy akoby sa na ňu sypali zo všetkých strán. Najskôr si prešla ťažkým rozchodom, potom ju zasiahla smrť jej milovaného dedka. Nečudo, že sa rozhodla oddýchnuť si na pár dní v exotike. Lenže po návrate prišla ďalšia rana a sexi fitnesska opäť vo veľkom skloňuje slovo nemocnica...

Lucia si ešte prednedávnom užívala oddych v egyptskom Sharm el-Sheikhu a so sebou zobrala aj dve ženy, ktoré sú jej srdcu najbližšie - svoju starkú a svoju mamu Vladimíru (47). Spoločne si užívali pohodu a blondínka sa dokonca pochválila, že sa konečne cíti šťastná. „Po všetkých “fackách” mi je konečne úprimne do smiechu, tanca a mojej vždy pozitívnej nálady," prezradila prostredníctvom svojho Instagramu.

Obrovský strach sexi markizáčky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Bohužiaľ, po návrate z dovolenky sa život pre sympatickú blondínku opäť zdramatizoval. Do nemocnice musela zamieriť práve jej mama. Lekári totiž počas preventívnej prehliadky zistili pani Vladimíre nález na vaječníkoch a vyšetrenie odhalilo, že by jej mohla hroziť rakovina.

Luciina mama preto podstúpila operáciu a momentálne sa zotavuje. „Nikoho v mojom živote neberiem ako samozrejmosť. Tak, ako viem, že sa v sekunde dá všetko stratiť, tak veľmi dobre viem, že si tieto chvíle, ľudí vážim a užívam najviac na svete," zdôverila sa osudom skúšaná kráska v čase, keď čakala, ako situácia dopadne.

Obrovský strach sexi markizáčky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.M., )

„Mamina už je po operácii. Všetko dopadlo dobre, je v poriadku," prezradila nám najnovšie Lucia. Návštevu v nemocnici má však nateraz zakázanú. Blondínku totiž v poslednom čase trápia časté choroby a aj teraz s jednou zápasí. „Nemôžem tam ísť, lebo som ochorela a mám antibiotiká, tak ma tam nepustia,” zverila sa nám. 

Snáď sexi blondínka už čoskoro prelomí ťažké obdobie a s príchodom teplejších dní nájde opäť dôvod na úsmev. Obom želáme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu