Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Feldeková po liečbe rakoviny prišla o vlasy: Prvýkrát zložila parochňu!

Oľga Feldeková Zobraziť galériu (5)
Oľga Feldeková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je to bojovníčka! Na jar minulého roka sa Oľga Feldeková (75) dozvedela zdrvujúcu správu. Obľúbenej glosátorke z jojkárskej relácie Sedem lekári diagnostikovali rakovinu. Neskôr musela absolvovať operáciu, počas ktorej jej odobrali tkanivo, a takisto aj ožarovania a chemoterapie, ktoré sú pre organizmus človeka mimoriadne náročné.

Oľga sa potom na nejaký čas vytratila z obrazoviek. Za pultík spomínanej šou zasadla až koncom októbra. Okrem toho, že pri liečbe choroby pochudla, prišla aj o svoje vlasy. A keďže takáto situácia vôbec nie je príjemná ani pre bežného človeka, nie ešte verejne známeho, Feldeková nosila parochňu.

Tú sa však najnovšie rozhodla zhodiť. Glosátorka nabrala odvahu a vo včerajšej epizóde Sedem sa pred kamerami ukázala prvýkrát bez nej so svojimi krátkymi vlasmi. Vyzerá to tak, že Oľga sa už naplno zotavuje a vracia do života po boji so zákernou chorobou, na ktorú by už najradšej zabudla. Snáď sa jej to podarí a naďalej sa bude teším dobrému zdraviu ako kedysi.

Oľga Feldeková sa pred kamerou prvýkrát ukázala bez parochne.
Zobraziť galériu (5)
Oľga Feldeková sa pred kamerou prvýkrát ukázala bez parochne.  (Zdroj: TV JOJ)

FOTO Feldeková po liečbe
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

A ako to vyzeralo na nakrúcaní? „Medzi stálymi členmi nechýbala ani Oľga Feldeková, ktorá sa ukázala v novom mladíckom štýle. Svoje vlasy už neskrývala pod parochňu a ukázala krátky šik účes. Oľga sršala humorom. Všetci glosátori boli radi, že sa vidia po odmlke a počas nakrúcania panovala dobrá nálada,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie.

Viac o téme: SedemOľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu