Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krutá rana pre Oľgu Feldekovú: Rakovina!

Oľga Feldeková Zobraziť galériu (7)
Oľga Feldeková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Obrovské trápenie! Známa televízna glosátorka Oľga Feldeková (75) rozosmieva ľudí v jojkárskej relácii Sedem s.r.o., no sama sa vnútorne veľmi trápi. Manželka spisovateľa Ľubomíra Feldeka (81) trpí totiž podľa všetkého zákernou chorobou - rakovinou!

Oľga Feldeková patrí k tým známym tváram, ktoré sú navonok neustále vysmiate a dobre naladené, no v súkromí, zdá sa, to tak nie je. Aspoň v posledných mesiacoch. Známa glosátorka totiž potichu zvádza najťažší boj vo svojom živote. Mamu 5-tich detí a manželku spisovateľa Ľubomíra Feldeka zasiahla krutá rana osudu a lekári jej podľa denníka Nový Čas diagnostikovali zhubnú formu zákernej rakoviny.

„Olinke nedávno diagnostikovali rakovinu pŕs. Pred dvoma týždňami podstúpila operáciu, pri ktorej jej odobrali časť tkaniva,“ prezradil zdroj spomínanému denníku. Humoristku počas hospitalizácie zastúpila v jojkárskej relácii Sedem herečka Zuzana Fialová.

O tom, že u Feldekových sa naozaj niečo deje, svedčí aj smutný status jej dcéry Katky na sociálnej sieti. „Je mi šialene. Šialene zle. Minimálne posledné tri mesiace sú najhoršie, aké som v živote mala,“ napísala cez víkend priateľom Katka, ktorá o maminej chorobe hovoriť nechcela. Diagnózu priamo nepotvrdila ani samotná Oľga. 

Krutá rana pre Oľgu
Zobraziť galériu (7)

Zaujímalo nás ale, či aj naďalej bude obľúbená humoristka súčasťou tímu Sedem s.r.o. „Relácia Sedem bude mať počas leta pauzu. Na známych glosátorov sa môžu diváci tešiť opäť na jeseň. Budeme radi, keď medzi nimi bude aj pani Feldeková, ktorá je stálou súčasťou tímu,“ povedala topkám PR manažérka Katarína Gajdošíková. Treba dúfať, že známa glosátorka nad zákernou chorobou zvíťazí a opäť bude v poriadku.

Viac o téme: Oľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu