Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialenosť drsného rapera Kaliho: Zobral odsávačku na mlieko a... Neuveríte, čo s ňou urobil!

Raper Kali sa čoskoro stane otcom. Zobraziť galériu (9)
Raper Kali sa čoskoro stane otcom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Patrí medzi úspešných raperov na slovenskej hudobnej scéne a už o pár dní sa z neho stane prvýkrát otec. Koloman Magyary alias Kali (36) sa stavia k nadchádzajúcej úlohe rodiča veľmi zodpovedne a na príchod svojej dcérky Nelly sa dôsledne pripravuje. Nakúpil výbavičku, nábytok sám poskladal a to hneď dvojmo. A neopomenul ani odsávačku na mlieko!

Na prvý pohľad potetovaný drsňák, pod povrchom citlivý a zodpovedný budúci otec. Raper Kali, ktorý sa už onedlho bude objavovať na obrazovkách televízie Markíza v šou The Voice, čaká s priateľkou Alicou svoje prvé dieťa. Dvojici sa má narodiť dcérka Nelinka, pričom meno dostane po raperovej mamine. 

Raper Kali sa čoskoro stane otcom: Prípravy v plnom prúde, skúsil aj odsávačku!

„Ja som vždycky chcel dať meno svojej dcérke po mojej mame. Moja mamina sa síce volala Kornélia, ale všetci ju volali Nela. Čiže som chcel, aby to bola Nelinka malá. Ale samozrejme nie som ten typ, čo si postaví hlavu. Samozrejme som to preberal so svojou ženou a povedal som jej, čo by som chcel, ale že teda nájdime spoločnú cestu,“ prezradil raper s tým, že Alici sa meno páčilo. O to viac, že to má hlbší zmysel.

Kali s Alicou sa už čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (9)
Kali s Alicou sa už čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Instagram Kali)

Dievčatko by sa malo narodiť podľa lekárov 15. februára, no vraj kope tak silno, že budúci otec má pocit, že by to mohlo prísť aj skôr. Na príchod dcérky sa dôkladne pripravil a výbavičku nakúpil hneď dvojmo. Jedna ostáva v spoločnom hniezdočku budúcich rodičov, druhá putovala k Aliciným rodičom, kde bude mamička počas raperovej neprítomnosti kvôli práci.

Kali všetko dával dokopy svojpomocne. Vybral, nakúpil, zmontoval a dokonca vyskúšal. Konkrétne odsávačku na mlieko. „Nikdy som nebol ten chlap, čo sedí pred telkou, prepína telku a nestará sa. Čiže výbvičky sú, všetko je. A dokonca som si skúsil odsávačku na sebe. Je to fajnový tlak. Takže niečo som už aj otestoval,“ priznal raper so smiechom.

Kali je koučom v markizáckom The Voice. Na párty prišiel aj so snúbenicou Alicou.
Zobraziť galériu (9)
Kali je koučom v markizáckom The Voice. Na párty prišiel aj so snúbenicou Alicou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Kali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu