Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mama Silvie Kucherenko po plastike: Páni, veď vyzerajú ako sestry!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (7)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Modelka Silvia Kucherenko (36) je nášmu národu známa najmä vďaka svojim upraveným perám. V poslednom čase na svoj instagramový profil pridávala najmä zábery z dovoleniek, no objavil sa medzi nimi aj taký, kde je hlavnou hrdinkou jej mama po úprave. Vyzerá však skôr ako jej sestra!

Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka Silvia Kucherenko si rada dopraje luxus a pohodlie. A nielen sebe, ale aj svojej rodine. Pred Vianocami zobrala na exotickú dovolenku syna Alexa aj mamu Moniku. Tá už predtým vyzerala veľmi šik a mlado, no teraz omladla aspoň o 10 rokov.

Mama Silvie Kucherenko vyzerala skvele aj pred úpravou.
Zobraziť galériu (7)
Mama Silvie Kucherenko vyzerala skvele aj pred úpravou.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Monika Horváthová sa totiž zverila do rúk odborníkov. Niežeby to potrebovala, no zrejme si povedala, že chce vyzerať ešte viac k svetu a vek hrá proti nej. Nechala si upraviť horné očné viečka, o ktoré sa postaral naslovovzatý odborník. Rozdiel je viditeľný a Silviina mame tak pôsobí mladšie a pokojne by si nezainteresovaný človek povedal, že po boku Kucherenko vyzerá ako jej sestra.

„Mama si dala urobiť viečka a musím povedať, že pán doktor odviedol skvelú prácu. P. S.: Mama vyzerala aj predtým dobre, ale vďaka urobeným viečkam omladla o 10 rokov. Vek je len číslo a nebudeme sa hrať na krémiky, keď v istom veku to už tak nefunguje, že?" napísala k fotografii svojej krásnej mamy Silvia.

Monika Horváthová vyzerá skôr ako Silviina sestra, než ako mama.
Zobraziť galériu (7)
Monika Horváthová vyzerá skôr ako Silviina sestra, než ako mama.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia KucherenkoMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu