Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Silvia Kucherenko prešla zmenou imidžu: TOTO je pre ňu prirodzené?!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko (36) mnohým leží v žalúdku. Niektorým pre svoj megalomanský životný štýl, iným pre jej vyjadrovanie a ďalší sa nevedia stotožniť s jej výzorom. Modelka je však očividne so sebou spokojná a ak aj nie, nič jej nebráni podstúpiť nejaké to vylepšenie. Rovnako ako teraz.

Kucherenko bola dlhé roky blondína, až kým prednedávnom nezmenila farbu vlasov na tmavú. Fanúšikovia sa čudovali, no chválili túto zmenu imidžu. Niekoľkí followeri sa jej aj párkrát pýtali, či sa nechce opäť vrátiť k blond hrive. Na to však modelka odpovedala, že už nikdy viac.

Kucherenko sa v októbri vrátila k svojej pôvodnej farbe vlasov.
Zobraziť galériu (6)
Kucherenko sa v októbri vrátila k svojej pôvodnej farbe vlasov.  (Zdroj: Instagram S.K.)

O to väčšie bolo pre jej fanúšikov prekvapenie, keď pridala záber, kde má späť blond vlasy. Ako sama tvrdila vo svojej instastory, prišlo jej množstvo správ a komentárov, v ktorých sa ľudia pýtali, prečo je z nej znovu blondína, keď ešte pred pár dňami spievala celkom inú pesničku.

„Na instagrame je 90 percent, ak nie 99 tmavých báb. A ja som stále chcela byť iná. Úplne iná ako sú ostatné. To, že mňa kopírujú niektoré dievčatá, tak to mi vôbec neprekáža, ale ja nekopírujem nikoho. Ja chcem byť sama sebou a chcem byť iná stále," prezradila Kucherenko jeden z dôvodov zmeny. 

To však podľa jej slov nebolo hlavným impulzom, prečo sa rozhodla vrátiť k barbie farbe, ktorou sa hrdí celý rodinný klan od mamy Moniky, cez sestru Števku až po neter Karin. Ten hlavný dôvod prekvapí mnohých. „Ja sa cítim najlepšie blond, paradoxne prirodzene sa cítim blond, prirodzenejšie ako s tmavými. Takže snáď som vás nesklamala a blond is back (blond je späť, pozn. red.)," prezradila Silvia. V jej prípade je však na mieste otázka, ako sa človek s toľkými úpravami zovňajšku ešte môže cítiť prirodzene.

Kucherenko si dala opäť blond farbu.
Zobraziť galériu (6)
Kucherenko si dala opäť blond farbu.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu