Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celeste Buckingham ukázala partnera: Prvá romantická spoločná FOTO!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham (Zdroj: Instagram C.B.)

BRATISLAVA - To je ale krásny pár! Začiatkom decembra sme ako prví informovali o tom, že speváčka Celeste Buckingham (23) už nie je single. Hoci sa so svojím partnerom pôvodne nechceli spoločne prezentovať na verejnosti, niekoľko týždňov po tom, čo ich tajomstvo prasklo, dvojica zmenila názor. Aha, ako im to spolu pristane!

Hoci boli kvôli vekovému rozdielu niektoré názory na tento párik skeptické, Celeste a Alešovi to zjavne parádne klape. Svedčí o tom aj fakt, že sa speváčka najnovšie rozhodla podeliť sa s fanúšikmi o spoločnú snímku so svojou polovičkou. Zaľúbenci sú spolu síce už od leta, no na verejnosti ich spolu vidieť nebolo a na ich profiloch sa až doteraz neobjavili žiadne romantické zábery.

Celeste a Aleš sa so svojimi fanúšikmi podelili o takýto milý záber.
Zobraziť galériu (5)
Celeste a Aleš sa so svojimi fanúšikmi podelili o takýto milý záber.  (Zdroj: Instagram C.B.)

Tomu je však, zdá sa, už koniec, keďže Celeste urobila prvý krok. A jej sledovatelia sú z neho nadšení. Pod fotkou sa okamžite objavilo množstvo prajných a pozitívne ladených komentárov bez akýchkoľvek hlúpych narážok. Možno teda dvojicu už čoskoro uvidíme ruka v ruke aj na niektorej zo spoločenských akcií.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu