Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Exfarmárka vysmiala Rytmusa: Čo tá pneumatika na bruchu? ALE... Neuveríte, koľko na zápase zarobil!

K tejto fotke exfarmárka Jana Kállayová napísala výsmešný komentár. Zobraziť galériu (4)
K tejto fotke exfarmárka Jana Kállayová napísala výsmešný komentár. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Celé Česko a Slovensko netrpezlivo čakalo na akciu XFN Night of the Champions, kde si vo štvrtok večer zmerali svoje sily aj raperi Patrik Rytmus Vrbovský (41) a český hudobník Otakar Petřina (33) alias Marpo. No a zatiaľ čo niektorí uznávajú, že rodák z Piešťan boxerský súboj zvládol so cťou, nájdu sa aj takí, od ktorých si Patrik vyslúžil poriadny výsmech. Z toho si však ťažkú hlavu robiť nemusí - neuveríte, koľko na tomto divadle zarobil!

Vo štvrtok večer sa odohral dlhoočakávaný boxerský zápas, v ktorom si svoje sily zmerali český raper a boxer Otakar Petřina, známy pod prezývkou Marpo a najznámejší slovenský raper Patrik Rytmus Vrbovský. A napriek tomu, že to spočiatku vyzeralo, že rodák z Piešťan neprežije ani druhé kolo, napokon so svojím českým súperom zvádzal boj všetkých šesť kôl. Titul víťaza si nakoniec pripísal Marpo.

Aj napriek tomu však mnohí uznávajú, že Rytmus svoj boxerský zápas zvládol so cťou a v ringu sa snažil... No nájdu sa aj takí, ktorí si z Patrika robia posmešky. Na satirických stránkach sa už objavilo viacero vtipov na jeho adresu. A štipľavú poznámku si neodpustila ani bývalá markizácka farmárka Jana Kallayová. Tá upozornila na jeho fyzickú kondíciu. 

„Ja nechcem mudrovať, ale spieval si o tlstých škaredých bohatých a kukni sa, čo máš na bruchu. OMG, to je čo, nová pneumatika? By som sa hanbila ísť s takým bruchom, prepáč,“ napísala k záberu zo zápasu účastníčka tretej série Farmy. A pridali sa k nej ďalší, ktorí tiež uznali, že boli jeho formou zaskočení. Raper totiž v poslednom období viditeľne pribral niekoľko kíl. 

K tejto fotke exfarmárka Jana Kállayová napísala výsmešný komentár.
Zobraziť galériu (4)
K tejto fotke exfarmárka Jana Kállayová napísala výsmešný komentár.  (Zdroj: Facebook)

Na tom všetkom sa však dnes Rytmus môže len zabávať. Na verejnosť sa totiž dostala informácia o sume, ktorú si zo zápasu odniesol spolu s českým kolegom. Ako informuje český portál extra.cz, podľa osôb pohybujúcich sa v MMA, raper Marpo, ktorý z ringu odchádzal ako víťaz, za zápas inkasoval necelé 3 milióny českých korún, čo je necelých 116 tisíc eur. 

A Rytmus si mal odniesť ešte viac. Hoci prehral, na svoje konto si mal pripísať okolo 5 miliónov českých korún, čo je takmer 200 tisíc eur. Tak tomu sa hovorí poriadny balík peňazí! Treba však poznamenať, že bežní zápasníci také čiastky rozhodne nedostávajú.   

Patrik Rytmus Vrbovský si zo zápasu odniesol takmer 200 tisíc eur a jeho súper Otakar Petřina alias Marpo zinkasoval necelých 116 tisíc eur.
Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský si zo zápasu odniesol takmer 200 tisíc eur a jeho súper Otakar Petřina alias Marpo zinkasoval necelých 116 tisíc eur.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu