Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Silvester podľa Koleníka: Každoročne sa k niekomu nanominuje!

Ján Koleník Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Koniec roka neúprosne klope na dvere a uvedomujú si to všetci. Kým väčšina ľudí už má svoje plány, ako prežije Silvester a privíta príchod ďalšieho roka, obľúbený herec Ján Koleník (39) je v tomto nerozhodný. 31. decembra sa preto vždy k niekomu nanominuje na poslednú chvíľu.

Najkrajšie sviatky v roku zbehli ako voda, no ešte nás čaká záver roka a s ním spojené silvestrovské oslavy. Výnimkou nie je ani Janko Koleník, ktorý má však na bujaré opijáše plné eufórie jasný názor. Herca by ste márne hľadali na bratislavskom námestí, ako sleduje svetelnú šou na oblohe.

Ján Koleník o Silvestri
„Určite nebudem na námestí. Nemám rád hluk, nemám rád také tie ohňostroje a takú tú eufóriu, že končí starý rok, prichádza nový, lebo ja sa radšej v takom pokoji, tak pokorne obzriem za tým starým rokom. Poviem si, čo bolo dobré, čo nebolo dobré a naopak s nádejou pozerám na ten nový rok,“ prezradil nám herec. 

A ako teda zvykne tráviť rozlúčku so starým rokom obľúbený divadelný a televízny herec? Hoci by sa najradšej zobral s pár ľuďmi a odišiel pokojne aj mimo hlavného mesta, zatiaľ mu to nevychádza.

„Som myslel, že štyria ľudia sa zoberieme niekam, možno aj do iného mesta ako do Bratislavy, ale vždy sa stáva to, že ja som tak nerozhodný, že nakoniec to nezorganizujeme a ja na poslednú chvíľu sa k nejakej partii prifárim a strávim s nimi Silvester,“ hovorí o svojich plánoch Koleník, na ktorého sa diváci môžu tešiť už v januári v novom komediálnom seriáli Autoškola. Viac o jeho postave či o zmenách v roku 2018 sa dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Ján Koleník nemá rád hluk a ohňostroje.
Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník nemá rád hluk a ohňostroje.  (Zdroj: česká televize)

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu