Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stratená hviezda markizáckej Ordinácie po rokoch: Vykopli ho kvôli drogám... Takto je na tom teraz!

Ján Alžbetkin Zobraziť galériu (7)
Ján Alžbetkin (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Po rokoch sa opäť objaví v televízii. Mal sľubne našliapnutú kariéru vďaka Ordinácii v ružovej záhrade, no jeho hviezda pohasla, keď sa dostal do problémov s alkoholom a drogami. Ján Alžbetkin (27) sa však už v januári vráti na televízne obrazovky. Prezradil nám, ako sa preniesol cez ťažké obdobie a čo robil!

Už 7. januára diváci opäť uvidia mladého Jána Alžbetkina na obraze. V komediálnom seriáli Autoškola si zahrá otca desaťročného Riška. Syn ho musí voziť autom a piť kávu, keďže Jano v úlohe otca trpí narkolepsiou. Po rokoch tak znovu vrátil k herectvu a za túto príležitosť je vďačný. „Je to výnimočná vec. Nie každý má takú šancu, takže plne si uvedomujem náročnosť toho, čo má čaká. Je to fajn,“ hovorí herec.

Ján Alžbetkin znova na obraze
​Z obrazoviek zmizol najmä kvôli problémom s drogami a alkoholom. Ten bol dokonca aj dôvodom toho, že Jána vylúčili zo školy. „K štúdiu som sa už nevrátil, pretože ja som človek, ktorý sa učí z vlastných chýb. A ja som skôr išiel do tej praxe. Našiel som si normálne zamestnanie a v tomto pokračujem dodnes,“ prezradil Alžbetkin. Zamestnal sa ako obchodník v špedícii. 

Náročné excesové obdobie má už za sebou a otvorene priznal, ako to vníma s odstupom času. „Ja si myslím, že to nie je vec, ktorá by sa dnes nedala zvládnuť. Je to normálna vec, ja som mal 18 - 19 rokov, takže v dnešnom svete plnom milión päťsto možností, bohužiaľ. Ale je to všetko za mnou. Ja som vyrástol z týchto vecí už dávno,“ priznáva sympatický rodák z východu.

Drogy a alkohol sú minulosť.
Zobraziť galériu (7)
Drogy a alkohol sú minulosť.  (Zdroj: Instagram J.A.)

I keď ho práve Markíza pred rokmi vykopla kvôli problémom, tá istá televízia mu dala druhú šancu. Veď ako sa hovorí, každý si zaslúži napraviť svoje chyby a je jasné, že Ján Alžbetkin sa z tých svojich poučil. Je šťastne zadaný a sám tvrdí, že je normálny človek, má normálne zamestnanie a pohybuje sa medzi normálnymi ľuďmi.

Viac o téme: Ján Alžbetkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu