Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy markizák prekvapuje: Po rokoch opäť na obraze a teraz... Bude otcom!

Stane sa otcom! Zobraziť galériu (5)
Stane sa otcom! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ešte pred rokmi mal našliapnuté na skvelú hereckú kariéru, keď sa aj vďaka svojej vtedajšej učiteľke Táne Radeve dostal do markizáckeho seriálu Ordinácia v Ružovej záhrade. Neskôr však začal mať Ján Alžbetkin (28) problémy s drogami a alkoholom a s herectvom skončil. V januári sa opäť objavil na obrazovkách. Teraz má obrovský dôvod na radosť. Už čoskoro sa z neho stane otec!

Pred niekoľkými rokmi hviezdil v seriáli Ordinácia v Ružovej záhrade ako syn Michaely Čobejovej a Adyho Hajdu. Do cesty sa mu však priplietli problémy, a tak s herectvom skončil. Medzitým začal pracovať v špeditérskej firme a začlenil sa opäť do normálneho, bežného života.

Z mladého herca Jána Alžbetkina sa už čoskoro stane po prvý raz otec.
Zobraziť galériu (5)
Z mladého herca Jána Alžbetkina sa už čoskoro stane po prvý raz otec.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Približne pred rokom dostal opäť šancu v televízii a Markíza ho obsadila do komediálneho seriálu Autoškola, ktorý vysielali od januára. V ňom si zahral narkoleptika, ktorý sa stará o syna. V reálnom živote síce mal priateľku, ako nám priznal, no vlastnú ratolesť ešte nemal.

To sa však už čochvíľa zmení a ako prezradil náš zdroj, Ján Alžbetkin sa po prvý raz stane otcom. „Janko s priateľkou Tinkou čakajú bábätko. Majú sa radi a tešia sa," povedal zdroj pre Topky.sk. Ako sme sa dozvedeli, dieťatko by sa malo narodiť niekedy v letnom období. Budúcim rodičom srdečne gratulujeme!

Ján Alžbetkin s Tinkou sa čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Ján Alžbetkin s Tinkou sa čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Ján Alžbetkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu