Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rozchod Vondráčkovej a Plekanca má dopad na deti: Lucie toto im vážne robíš?!

Rozchodom trpia deti. Zobraziť galériu (5)
Rozchodom trpia deti. (Zdroj: Profimedia/Facebook T.P.)

BRNO - Rozhodli sa ísť od seba, no ich rozchod má najväčší dopad na ich dvoch synov. Lucie Vondráčková (38) a Tomáš Plekanec (36) medzi sebou vedú rozvodovú vojnu, kvôli ktorej vídajú Matyáš (7) a Adam (3) svojho otca len minimálne. Keďže obaja žijú v inej krajine, hokejista prežíva kvôli deťom smutné obdobie.

V lete oznámili koniec ich lásky a odvtedy sa doťahujú. O majetok, o výživné, o to, kde prebehne rozvod a v konečnom dôsledku aj o deti. Napriek tomu, že sa hokejista vrátil späť do rodných Čiech, speváčka ostala aj s deťmi v Kanade. To ospravedlňuje tým, že deti tam predsa majú kamarátov a zázemie.

Vojna medzi manželmi stále pokračuje.
Zobraziť galériu (5)
Vojna medzi manželmi stále pokračuje.  (Zdroj: profimedia.sk)

To by si však mohli vybudovať postupne aj v Česku. Pôvodne sa vraj manželia stále rozprávali o tom, že vo februári deti nastúpia do školy v rodnej krajine rodičov. Lucie to však popiera. Práve kvôli chlapcom prežíva útočník Komety Brno smutné obdobie.

Svojich synov nadovšetko miluje a veľmi mu chýbajú. „To je to najsmutnejšie z celej telenovely, že sú do toho zapojené deti, to som nechcel. V živote by som o tom nehovoril, jediným slovom, lenže nejak sa to stalo, čo ma hrozne mrzí,“ vyjadril sa Pleky pre český Sport magazín.

Plekancovi synovia nesmierne chýbajú.
Zobraziť galériu (5)
Plekancovi synovia nesmierne chýbajú.  (Zdroj: Facebook T.P.)

Keďže deti žijú s Vondráčkovou v Kanade a Tomáš hrá hokej v Čechách, Matyáša a Adama vída len veľmi málo. Už dlhý čas ich neobjal. Najkrajšie sviatky v roku by veľmi rád prežil v prítomnosti synov. „Deti mi veľmi chýbajú. Už od augusta som ich nevídal tak, ako by som si predstavoval. Dúfam, že sa s chlapcami uvidím na Vianoce. A že sa to potom vyrieši, tak ako by malo,“ dodal skľúčený hráč.

Toto obdobie je iste ťažké aj pre samotných chlapcov, ktorí by objatie od otca uvítali, a to nielen na Vianoce. Lucie si s tým však zrejme ťažkú hlavu nerobí, keďže požehnané sviatky radosti a pokoja, chce stráviť aj s ratolesťami v Kanade. Bolo by však na mieste zamyslieť sa nad tým, čo je dobré a dôležité pre deti a nie pre samotnú speváčku.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu