Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vondráčková poslala fanúšikom mrazivý pozdrav: Oči má plné bolesti!

Fanúšikovia si na videu Lucie Vondráčkovej nemohli nevšimnúť jeden smutný detail. Zobraziť galériu (6)
Fanúšikovia si na videu Lucie Vondráčkovej nemohli nevšimnúť jeden smutný detail. (Zdroj: Instagram L.V.)

MONTREAL - Lucie Vondráčková (38) posledného pol roka nerieši nič iné, ako náročný rozvod s hokejistom Tomášom Plekancom (36). A zatiaľ čo športovec sa po rozchode vrátil žiť späť do rodného Česka, herečka zostala s deťmi za veľkou mlákou. Teraz svojim fanúšikom poslala z Kanady mrazivý pozdrav... A oči mala pri tom plné bolesti!

Lucie Vondráčková so svojimi fanúšikmi aktívne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Aktuálne tam zavesila video z Montrealu, kde žije. Treskúca zima nesužuje len Česko a Slovensko, ale poriadne udrela aj v Kanade. 

„Zdravím vás z -30, nekonečná zima, všade sneh, fujavica,“ odkázala fanúšikom Vondráčková. „A dnes s vetrom -37, jupí!“ doplnila potom ironicky. Viac ako zima však fanúšikov zaujal úplne iný detail, ktorý sa nedalo prehliadnuť. Hoci sa Lucie snažila na videu aj usmievať, jej oči hovorili o niečom úplne inom.

A to si všimli aj komentujúci pod videom. „Preboha, tie smutné oči,“ znela jedna z množstva podobných reakcií. Jej oči totiž naozaj pôsobili, akoby sa herečka a speváčka mala čoskoro rozplakať. Či sa plavovláska trápila kvôli tuhej zime alebo unavené smutné oči zrkadlili jej aktuálny život, vie zrejme len ona sama.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu