Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa kráska opäť našla lásku: Nový vzťah v slovenskom šoubiznise... Fuu, to je ale kus chlapa!

Známa kráska opäť našla lásku! Zobraziť galériu (5)
Známa kráska opäť našla lásku! (Zdroj: pixabay.com)

NÍZKE TATRY - Hlavu v smútku už rozhodne nemá! Aktuálne ubehlo už niekoľko týždňov, odkedy misska Lucia Slaninková a hokejista Tomáš Tatar ohlásili rozchod. Kým útočník si náhradu našiel pomerne rýchlo, kráska sa do nového vzťahu nehrnula. No hoci si partnera cielene nehľadala, osud zasiahol a najnovšie je šťastne zadaná!

Kto by po rozchode partnerov čakal na slovné prestrelky a drsné odkazy, čakal by márne. Dvojica totiž všetkým dokázala, že aj rozpad vzťahu sa dá zvládnuť na úrovni. A jediné verejné vyjadrenie Lucie toho bolo jasným dôkazom.

„Ľudia vždy čakajú nejaké mediálne vojny po rozchode. Žiaľ, u nás sa to nestane. Máme za sebou veľa životných skúseností, takže si vážime naše kamarátstvo a nepotrebujeme sa hádať ani na verejnosti, ani v médiách. Život ide ďalej a my ideme ďalej tiež,” vyjadrila sa pre Topky s tým, že svojho ex v žiadnom prípade neplánuje verejne dehonestovať a rozpútavať zbytočné konflikty. Práve naopak, v novom vzťahu mu praje šťastie.

Karma zjavne zaúradovala a známej kráske sa odvďačila. Lucia je momentálne šťastne zadaná a svojou známosťou sa pochválila na sociálnej sieti. „Môj dôvod si ty,“ napísala k fotografii, kde ju v náručí drží neznámy muž. Ten síce svoju tvár neodhalil a údajne ani nejde o nikoho známeho, no zo záberu je zjavné, že ide o poriadny kus chlapa. My sme modelku stretli počas otvárania zimnej sezóny v Jasnej, kde trávila čas v spoločnosti sestier Kačurových, no k novému partnerovi sa vyjadrovať nechcela, keďže by si svoje súkromie rada ustrážila.

Lucka Slaninková sa na Instagrame pochválila novým partnerom.
Zobraziť galériu (5)
Lucka Slaninková sa na Instagrame pochválila novým partnerom.  (Zdroj: Instagram L.S.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moje dve besties #jasna #blogging #christmas #blog #style #open

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Slaninkova (@slanchita),

Z poznámok k fotografii ako „láska je vo vzduchu“ či „zamilovaná“ je však jasné, že Lucka je po boku svojej lásky naozaj šťastná. V blízkej dobe ho síce odhaliť zrejme neplánuje a svoje city si budú užívať v súkromí, no hlavné je, že dvojici to spolu klape aj bez toho, aby svoje city prepierali verejne. Sympatickým zaľúbencom držíme palce,  nech sa im spoločne darí aj naďalej!

Viac o téme: Tomáš TatarLucia Slaninková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu