Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zážitková jazda krásnej Slovenky sa zmenila na zúfalstvo: Uprostred oceánu ich museli ratovať!

Lucia Slaninková alias Slanchita na mori zažila poriadnu drámu. Zobraziť galériu (6)
Lucia Slaninková alias Slanchita na mori zažila poriadnu drámu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Azda každý z nás sa teší na letnú dovolenku a na zážitky, na ktoré môže neskôr s úsmevom spomínať. Bohužiaľ, nie vždy vyjde všetko podľa našich predstáv a niekedy sa plánovaný pekný zážitok výlet zmení na nočnú moru. To sa stalo aj slovenskej modelke Lucii Slaninkovej (27).

Lucia Slaninková má precestovaný veľký kus sveta. Okrem toho, že dlhší čas žila v Spojených Štátoch spolu so svojím bývalým priateľom, hokejistom Tomášom Tatarom, do mnohých zemí sa pozrela aj vďaka svojej profesii modelky. Svoj profil na Instagrame takmer pravidelne zásobuje zábermi z krásnych pláží, ktoré jej môžeme neraz závidieť.

Nepríjemný zážitok krásnej Slovenky: zúfalstvo uprostred oceánu!
Ani ona sa však sem-tam nevyhne počas svojich ciest nepríjemnostiam. Jedna sa jej stala na ďalekom Bali počas výletu loďou. „Zrazu sa loď zastavila v strede oceánu a odišli motory. Všetci panika, stres, nikto nevedel, čo sa deje,” opísala sympatická blondínka zážitok ako z hororového filmu. Cesta, ktorá mala trvať niečo cez hodinu, sa teda pretiahla na dlhých šesť hodín bezradnosti a čakania.

Zážitková jazda krásnej Slovenky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.S.)

Kto nakoniec zúfalú posádku zachránil a na ktoré destinácie si ešte bývalá misska robí zálusk, to sa dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Lucia Slaninková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu