Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Judínyová a Rozborilová: Majú skoro 50 a... Fúúú, tie ale vyzerajú!

Judínyová a Rozborilová si udržujú mladistvý vzhľad. Zobraziť galériu (4)
Judínyová a Rozborilová si udržujú mladistvý vzhľad. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Vo štvrtok sa konal krst ďalšieho charitatívneho kalendára s krásnou myšlienkou. Sudičkami boli mnohé tváre zo slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj známa moderátorka a lekárka a svojím vzhľadom priateľky doslova vyrážali dych.

Rok 2018 sa pomaly blíži ku koncu a s kalendármi sa ku koncu roka akoby roztrhlo vrece. Ten svoj má aj Sloboda Zvierat a vo štvrtok prebehol krst kalendára pre rok 2019, na ktorom nechýbali dlhoroční podporovatelia tejto neziskovej organizácie.

Napokon, Sloboda zvierat funguje už neuveriteľných 25 rokov a venuje sa ich záchrane, ale aj osvete. Kalendár s krásnymi fotografiami známych osobností so zvieratami nielen z útulku je len jednou z ciest, ako organizácia upozorňuje na problémy spojené so zaobchádzaním so zvieratami.

Judínyová a Rozborilová: Majú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Medzi krstné mamy patrili aj moderátorka Erika Judínyová (47) a doktorka Alexandra Rozborilová (47), ktoré projekt vymysleli a už tradične zapózovali aj pre samotný kalendár. Nielen na fotografiách, ale aj na krste vyzerali skutočne skvele. Obe dámy stoja už takmer na prahu päťdesiatky, no svojím výzorom dokazujú, že vek je skutočne iba číslo. Fešandy sa netaja tým, že o svoj vzhľad prísne dbajú. Doktorka Novotná vedie vlastnú súkromnú kliniku krásy a vo svete kozmetiky sa tak cíti ako doma. Sexi moderátorka z Markízy taktiež nedá dopustiť na rôzne krémiky a procedúry.

Zdá sa, že snaha sa v tomto prípade vypláca a plavovláskam by mohla závidieť aj nejedna tridsiatnička.

Viac o téme: Erika JudínyováAlexandra Rozborilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu