Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná Judínyová (49) to viac neskryje: PRVÉ FOTO s bruškom!

Erika Judínyová sa po prvýkrát stane mamou. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová sa po prvýkrát stane mamou. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Radostná novinka, že Erika Judínyová (49) sa tento rok po prvý raz stane mamou a svojmu manželovi Štefanovi Skrúcanému (59) privedie na svet dieťatko, všetkých poriadne prekvapila. Moderátorka to už dlhšie skrývať nemohla, pretože pod šatami sa jej jasne črtá tehotenské bruško!

Ostrieľaná markizáčka Erika Judínyová s manželom Štefanom Skrúcaným sú doslova šťastím bez seba. Podarilo sa im to, v čo už v ich prípade dúfal len málokto. Moderátorka Smotánky sa však napokon predsa len dočká tej najkrajšej roly v živote a stane sa z nej po prvý raz mama.

Galéria: Erika Judínyová sa už čoskoro stane mamičkou.
Radostnú správu potvrdila aj pre svoju domovskú televíziu a so Števom sa už na bábätko veľmi tešia. Údajne by mala byť Erika už na konci druhého trimestra, a to už tehotenské bruško skryje len veľmi ťažko. Dôkazom je aj sobotňajšia Smotánka. Síce zvolila odvážne sako s veľkým výstrihom a pozornosť pútali skôr jej prsia, nedá sa ale nevšimnúť si, že na bruchu je už krásne zaguľatená. A aj napriek čiernej farbe outfitu je tehotenské krivky vidno.

V oblasti bruška je na Erike jasne vidieť, že sako je napnutejšie. Ukrývala pod ním sladké tajomstvo.
Zobraziť galériu (8)
V oblasti bruška je na Erike jasne vidieť, že sako je napnutejšie. Ukrývala pod ním sladké tajomstvo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu