Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

KIKS na módnej prehliadke: Vinczeová prišla bez Viktora... Ehm, a kto je Tibor?!

Adela prišla na prehliadku bez Viktora. Zobraziť galériu (25)
Adela prišla na prehliadku bez Viktora. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Na prehliadku Ateliéru Michaely Ľuptákovej bolo pozvaných mnoho zvučných mien, medzi inými aj obľúbená moderátorka Adela Vinczeová (38). Prekvapením však bolo meno muža, ktorý mal sedieť po jej boku.

V pondelok sa v nádherných priestoroch Mirbachovho paláca v Bratislave konala módna prehliadka Ateliéru Michaely Ľuptákovej. Medzi pozvanými hosťami nechýbali známe osobnosti, ako napríklad Soňa Müllerová, Emma Tekelyová, Kristína Tormová, riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková, alebo moderátorka Miriam Kalisová.

Návrhárka oblieka mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Prítomným hosťom predstavila svoju kolekciu pre jeseň a zimu, v ktorej nechýbali krásne šaty aj večerné róby na nadchádzajúcu plesovú sezónu. Malú ukážku si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Pozvanie prijala aj moderátorka Adela Vinczeová, ktorú tiež veľakrát vidieť v modeloch práve tejto návrhárky. Adela sa len vlani vydala za televízneho kolegu Viktora Vinczeho. Dvojica sa zosobášila minulý rok v lete po deväťmesačnej známosti. A hoci Viktor sa na akcii nezúčastnil, stolička hneď vedľa Adelinej bola rezervovaná pre zjavne iného muža.

Nikto však netušil, o koho vlastne ide. Kto je záhadný Tibor Vincze? „Je to doteraz nevyriešená záhada,“ vyjadrila sa pre Topky.sk so smiechom moderátorka. „Viktor ani nemal prísť, lebo robil správy,“ doplnila. Záhada teda zostala nevyriešená, no o nového muža v Adelinom živote nejde. Pravdepodobne išlo o zámenu mien zo strany organizátorov.

Vedľa Adely Vinczeovej mal podľa organizátorov módnej prehliadky sedieť akýsi Tibor Vincze.
Zobraziť galériu (25)
Vedľa Adely Vinczeovej mal podľa organizátorov módnej prehliadky sedieť akýsi Tibor Vincze.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu