Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zamilovaní manželia Adela a Viktor: TAKTO začala ich láska!

Manželia Adela a Viktor Vinczeovci Zobraziť galériu (8)
Manželia Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ich láska nabrala poriadnu rýchlosť. Hoci jeden druhého registrovali, povestná iskra preskočila len v septembri 2016 na svadbe ich kolegov a kamarátov Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej (30) a Mateja "Sajfu" Cifru (39). Pol roka po motýlikoch v bruchu Viktor Vincze (28) pokľakol dnes už pred Adelou Vinczeovou (38) priamo na Valentína a požiadal ju o ruku. Ako však ich láska začala?

Mnohí nechápali, aký víchor sa stal z lásky Viktora a Adely Vinczeovcov. Do oka si padli na svadbe manželov Cifrovcov, na Valentína moderátor požiadal blondínku o ruku a v júni, ani nie po roku randenia, sa dvojica zobrala. Ľuďom vŕtal v hlave aj ich vekový rozdiel, no ako sa hovorí, láska nepozná hranice.

V júni 2017 si Adela a Viktor povedali áno.
Zobraziť galériu (8)
V júni 2017 si Adela a Viktor povedali áno.

To, že ich vzájomné city vzplanuli práve na svadbe moderátora z Fun rádia, nie je žiadnym tajomstvom. Ako to však skutočne začalo? Adela s Viktorom boli hosťami Šarkana v nedeľnej talkshow v spomínanom rádiu. A práve jemu priznali, ako preskočila tá povestná iskra medzi nimi dvomi.

Jeden druhého registrovali samozrejme už dávnejšie predtým, ako sa stretli na svadbe. „Ja som bola párkrát ako hosťujúca porotkyňa v Tvoja tvár znie povedome. A tam sa mi zdal naozaj šikovný, tak som musela uznať, že dobre spieval a tancoval súčasne. Vtedy som si ho všimla, keď bol ako Cher. Si hovorím: to je muž, niečo v ňom je,“ opisovala so smiechom Adela.

Adela a Viktor boli hosťami nedeľnej talkshow Petra Šarkana Nováka.
Zobraziť galériu (8)
Adela a Viktor boli hosťami nedeľnej talkshow Petra Šarkana Nováka.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Sympatie potrebné na vzťah sa však prejavili až na oslave lásky Sajfu a jeho manželky. „Vedľa mňa bola prázdna stolička. Vlastne za to môže Samo Trnka, mal vtedy nejaký stand-up a Viktor už nemohol prebehnúť cez celú sálu, tak hľadal najbližšiu prázdnu stoličku, aby teda sa zabednil niekde a nevyrušoval. A tá bola hneď vedľa mňa. Tam si sadol a tak sme sa začali o Samovom Trnkovom vystúpení zhovárať,“ spomína blondínka.

Viedli bežnú konverzáciu na klasické témy, keď sa Viktor rozhodol zapojiť do ich debaty prípitok. „A už som išiel pre živú vodu. Vedel som, že ju musíme dať poriadne do laty, zároveň som vedel, že ju musím držať pri živote, takže som priniesol energetický. Čiže mala dobrú náladu, ale vydržala do rána,“ prezradil Viktor, pričom Adela odhalila, že jej nosil také kombinácie, ktoré predtým neokúsila a práve vďaka "energeťáku" mala podľa svojich slov tep tristo do deviatej ráno.

„Ale boli sme spolu a okolo pol deviatej som ťa prvýkrát chytil za nohu,“ vyšiel s pravdou von moderátor, pričom manželka ho doplnila: „A ja som už bola teda tak nevládna, že som sa nebránila a on to vyhodnotil ako dobrý ťah.“ Dokonca priznala, že jej Viktor dal aj relevantnú pusu, ktorá údajne určovala, ako sa veci majú a ako pravý gentleman sa jej na druhý deň ozval. Takto vznikla veľká láska manželov Vinczeovcov, ktorí sa hneď v pondelok po svadbe stretli v Bratislave na ďalšom rande.

Iskra medzi Adelou a Viktorom preskočila na svadbe Sajfu.
Zobraziť galériu (8)
Iskra medzi Adelou a Viktorom preskočila na svadbe Sajfu.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu