Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela Vinczeová to na verejnosti roztočila ako ešte nikdy: Divoké pohyby a… opäť spieva!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (6)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto je bomba! Adela Vinczeová (38) pravidelne dokazuje, že nie je žiadna suchárka. Neustále srší rôznymi vtipnými poznámkami a nemá problém vystreliť si ani sama zo seba. To dokázala aj v poslednej epizóde Chart show, ktorá bola venovaná hitom 80-tych rokov. Aha, na čo sa nechala nahovoriť!

Adela sa postarala o poriadnu šou rovno na úvod, keď na pódium dobehla v zlatom body, obtiahnutých legínach a spolu s tanečníkmi predviedla choreografiu á la cvičme v rytme. Okrem tanečníkov sa k nej dokonca v šuštiakovej súprave pridal aj hudobný guru Juraj Čurný.

Adela tancuje chart show

To však ani zďaleka nebolo všetko. Keď sa v rebríčku najväčších hitov objavila pieseň 99 Luftballons od Neny, Adela zobrala ruky mikrofón a diváci v tom momente zrejme neverili vlastným očiam. Blondínka začala spievať a vyšperkovanou nemčinou predviedla celú pieseň. Počas medzihry dokonca opäť začala spievať a predviedla pohyby, za ktoré by sa nehanbila partia pubertiakov na Tomorrowlande. Nuž, nie nadarmo sa hovorí, že Adela je naozaj špička a na Slovensku nájde konkurenciu len veľmi ťažko.

Adela spieva chart show

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu