Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šmahel stráca rešpekt: Najprv ponižovanie Maigu a teraz... Totálne ho odfajčil!

Najprv ponižovanie Maigu a teraz... totálne ho odfajčil! Zobraziť galériu (4)
Najprv ponižovanie Maigu a teraz... totálne ho odfajčil! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Čo sa to s ním porobilo? Už niekoľko dní farmári na statku prepierajú meno Martina Šmahela (36), ktorý podľa nich začal ukazovať pravú tvár. Aktuálne celá situácia začala vrcholiť. Tréner sa totiž pustil do Ibiho Maigu (55) a vyzerá to na naozaj nepríjemnú dohru...

Všetko začalo, keď Ibrahim ako farmár týždňa prišiel skontrolovať kolegov. „Dobre, páni inžinieri, ukážte, čo viete,“ vyzval ich s tým, že predtým k ich práci navrhoval zopár „zlepšovákov“. To sa však ani zďaleka nepáčilo Martinovi. „Ibi, nechceš ešte pozametať dvor?“ odpálil ho a poslal ho po hrable.

Konflikt medzi Šmahelom a Maigom nastal pri výrobe tehál.
Zobraziť galériu (4)
Konflikt medzi Šmahelom a Maigom nastal pri výrobe tehál.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Maiga sa následne radšej odpratal a so sklonenou hlavou išiel pracovať s Dominkom a Milanom. Keď sa Ibi priznal, že ho Šmahelovo správanie pred ostatnými farmármi ponížilo a urazilo, obaja muži sa zhodli, že tréner je drzý a nejde len o jednorazovú záležitosť.

Nepríjemnosť napokon za spoločným stolom začala riešiť aj Evelyn. „Urazil si ma Maťo. Naozaj si ma urazil,“ priznal nešťastný Ibi, kým Martin sa nad jeho slovami iba uškŕňal. Hoci sa neskôr snažil konflikt vysvetliť s tým, že im pri práci jednoducho prekážal a nepáčil sa im spôsob, ako ju chce viesť, oprela sa do neho aj Karin.

Ibi bol z Martinovho správania nešťastný.
Zobraziť galériu (4)
Ibi bol z Martinovho správania nešťastný.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martin sa počas Maigovej reči väčšinou len usmieval.
Zobraziť galériu (4)
Martin sa počas Maigovej reči väčšinou len usmieval.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tá vyhlásila, že išlo najmä o spôsob, akým sa k veci postavil a jeho správanie bolo neľudské. Exotický farmár chcel potom zrejme zakopať vojnovú sekeru, pretože, ako sa vyjadril, Martina má rád.  „Ja som neprišiel tu s tebou súperiť,“ povedal mu zmierlivo, na čo ho Šmahel úplne odpálkoval. „Ja hej,“ vyhlásil s úsmevom na perách a zopakoval to ešte raz.

Hoci sa na záver dvojica išla porozprávať a vyzeralo to tak, že celý konflikt zmetú zo stola, napokon sa tak zrejme nestane. V upútavke na dnešnú čas bolo jasne vidieť, že muži sa opäť posekajú. A ako to nakoniec celé dopadne, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Martin ŠmahelIbrahim MaigaFarma X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu