Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dramatický pôrod Šmahelovej priateľky: Dcérka prišla na svet predčasne... Váži len 800 gramov!

Martin Šmahel sa sral druhýkrát otcom. Zobraziť galériu (4)
Martin Šmahel sa sral druhýkrát otcom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách informovali, že sa Martin Šmahel stal druhýkrát otcom. Jeho priateľka Beáta priviedla zo stredy na štvrtok na svet dcérku, ktorej šťastní rodičia dali meno Ema. Fitnes tréner o tom informoval na sociálnej sieti Instagram. Ako však neskôr prezradil, pôrod bol pomerne dramatický. Dievčatko sa totiž vypýtalo na svet predčasne!

Martin Šmahel príliš svoje súkromie verejne neprezentuje. O tom, že má priateľku, sa jeho fanúšikovia dozvedeli koncom septembra. A viac o svojej láske nehovoril... O to viac mnohých prekvapilo, keď v stredu v noci zverejnil na sociálnej sieti Instagram príspevok, v ktorom hovorí o troch dcérach. 

„Bol raz jeden kráľ, ktorý tri dcéry mal. A ten kráľ som ja! Martin, Beátka, Lili, Mia, Ema,“ napísal k obrázku troch detí Šmahel. A keďže sám Martin mal len Miu a jeho priateľka dcérku Lili, logicky z toho vyplynulo, že sa mu narodil ďalší potomok - dievčatko Ema. Markizácky exfarmár potom prezradil, že pôrod to bol v skutku dramatický.

„Priateľka mala celý deň kontrakcie a dieťatko sa narodilo v noci. Dcérka mala po prirodzenom pôrode iba 800 gramov a na svet sa vypýtala sama. Myslím si, že sa stalo asi najlepšie, čo sa mohlo. Akoby potrebovala viac miesta. Momentálne je v inkubátore, ale vyzerá to tak, že bude všetko v poriadku,“ prezradil pre markiza.sk Martin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bol raz jeden kráľ, ktorý tri dcéry mal. A ten kráľ som ja! Martin Beátka Lili Mia Ema

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu