Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fialová verejne naložila Bičanovi: V markizáckej Tvári ho nechcela!

Andrej Bičan a Zuzana Fialová Zobraziť galériu (19)
Andrej Bičan a Zuzana Fialová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tá sa s tým veru nepárala! Zuzana Fialová (44), ktorá je známa tým, že si nedáva servítku pred ústa, sa už onedlho objaví v ďalšej sérii Tvoja tvár znie povedome. Opäť tam zasadne do porotcovského kresla a po jej boku sa tam objaví aj niekdajší súťažiaci - Andrej Bičan (43). Ten bude, rovnako ako brunetka, hodnotiť výkony súťažiacich počas každého týždňa a obsadí tak pôvodné "hosťovacie" miesto. A takto sa na margo jeho pôsobenia v šou vyjadrila herečka!

Hoci mu počas súťaženia fandila, tým, že sa stal súčasťou poroty až taká nadšená nebola. Teda aspoň tak to vyzeralo, keď Fialová na utorkovej tlačovej konferencii k Tvojej tvári pred všetkými prítomnými neochvejne vyhlásila: „Ja som ho tam nechcela“. Hoci bola jej reakcia myslená ako žart, predsa len mala svoje opodstatnenie.

Porotcovia sa novej série Tvojej tvár nevedia dočkať.
Zobraziť galériu (19)
Porotcovia sa novej série Tvojej tvár nevedia dočkať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Andrej Bičan tvrdí, že jeho úlohou v porote bude súťažiacich obhajovať.
Zobraziť galériu (19)
Andrej Bičan tvrdí, že jeho úlohou v porote bude súťažiacich obhajovať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Mala som problém, že niekto bude hovoriť viac ako ja. Odkedy tam sedí, nedostanem sa k slovu, musím byť ticho,“ smiala sa temperamentná brunetka počas predstavovania tohtoročnej poroty. A, samozrejme, Andrej jej nezostal nič dlžný. „Moja práca bude kritika porotcov, ktorí tam porotcujú. Pretože ja som tam advokát tých súťažiacich. Pretože ja viem, čím oni prechádzajú. Vy neviete! To je ten rozdiel,“ obraňoval sa Bičan, na čo mu hneď do reči skočila Zuzana.

Tohtoročná skupinka súťažiacich je vraj skutočne skvelá partia.
Zobraziť galériu (19)
Tohtoročná skupinka súťažiacich je vraj skutočne skvelá partia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

K slovu ju ale nepustil. „Vidíte, ešte sme ani nezačali a už sa hádame. Ale možno práve v tomto konflikte divák nájde svoje zaľúbenie,“ smial sa Andrej, ktorý sa vyjadril aj k tomu, ako vníma to, že kým v prvých dvoch sériách súťažil, vo štvrtej je z neho porotca. „No je to veľmi jednoduché. Pretože v piatej sérii ja už budem režírovať tento projekt a keď sa bude vysielať šiesta séria, ja už budem riaditeľom televízie Markíza,“ dodal na záver, za čo si vyslúžil obrovský výbuch smiechu a potlesk.

Viac o téme: Zuzana FialováAndrej BičanTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu