Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka z Tvojej tváre je tehotná s kolegom z Markízy: Aha, aké má už veľké bruško!

Viki Valúchová a Samo Spišák spolu čakajú dieťa. Zobraziť galériu (7)
Viki Valúchová a Samo Spišák spolu čakajú dieťa. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - V apríli sme na Topkách informovali o tom, že hviezda markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome Viki Valúchová (22) čaká bábätko s hercom známym zo seriálu Kuchyňa Samom Spišákom (25). Plavovláska vtedy opakovala, že svoje súkromie komentovať nebude. No dnes je jasné, že naše informácie boli pravdivé. Dôkazom je fotka, ktorú budúca mamička v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Pozrite, aké má už veľké bruško!

Herečka Viki Valúchová si svoje súkromie úzkostlivo stráži. Na sociálnej sieti Instagram ho však svojim fanúšikom čas od času poodhalí. A aktuálnou snímkou potvrdila informáciu, ktorú sme na Topkách zverejnili v apríli.


Herečka zo šou Tvoja tvár znie povedome: JE TEHOTNÁ... S novou hviezdou Markízy!


Vtedy sme písali, že plavovláska čaká bábätko s hereckým kolegom Samom Spišákom. Práve preto mala zrušiť aj svoju účasť na pripravovanom turné muzikálu Atlantída. „V divadle to už všetci vedia, lebo zrušila celé turné Atlantídy,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Viki však vtedy nič komentovať nechcela. 

No dnes je už jasné, že naše informácie boli správne. Budúca mamička totiž na Instagrame zverejnila záber, na ktorom jasne vidieť, že sa jej bruško pekne zväčšuje. Hoci dominantou fotky je dom a herečka je na nej doslova miniatúrna, to, že si drží svoje zaoblené tehotenské krivky, si všimnete hneď. Veď pozrite sami!

Viki Valúchová zverejnila na Instagrame fotku, na ktorej vidno, že sa už pýši tehotenskými krivkami.
Zobraziť galériu (7)
Viki Valúchová zverejnila na Instagrame fotku, na ktorej vidno, že sa už pýši tehotenskými krivkami.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Samuel SpišákViki Valúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu