Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nočné scény, psychické problémy a hrozná žiarlivosť: Exfrajer hviezdičky z Joj prehovoril o dramatickom rozchode!

Zuzanita a jej priateľ Sergio prežívajú búrlivý rozchod Zobraziť galériu (4)
Zuzanita a jej priateľ Sergio prežívajú búrlivý rozchod (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Tak tento rozchod budú predýchavať ešte poriadne dlho! Len pred niekoľkými dňami sme našich čitateľov informovali o tom, že jojkárska sexica Zuzanita Žilinčíková sa nečakane rozišla s priateľom Sergiom, o ktorom len krátko predtým vyhlasovala, že je láskou jej života. Za krachom vzťahu podľa jej slov malo byť dennodenné násilné správanie a extrémne hádky. Najnovšie sa zdá, že exotickému fešákovi po jej vyjadreniach došla všetka trpezlivosť. O slovo sa prihlásil aj on!


Čerstvo rozídená jojkárka otvorene o svojom násilnom EX: Bol to narušený idiot... Neuveríte, čo jej stváral!


Kým Zuzanita za koniec niekoľkomesačnej lásky ako hrom obviňuje svojho bývalého priateľa, on tvrdí pravý opak. Pravým dôvodom bola neho Žilinčíkovej žiarlivosť. „Začalo to vtedy, keď sme boli v Austrálii. Začala na mňa žiarliť. Žiarlila na internet, na môj Instagram, na všetko. Chcela úplne kontrolovať môj život. A to je už na mňa veľa. Má psychický problém. Namýšľala si o mne zlé veci, vravela mi, že som klamár. Nebol som z toho šťastný a neviem s tým nič urobiť. Snažil som sa,“ povedal v rozhovore pre TV JOJ Španiel, ktorý si vraj chcel Zuzanitu vziať a založiť s ňou rodinu.

Rozprávkovej láske Zuzanity a Sergia po pár mesiacoch odzvonilo.
Zobraziť galériu (4)
Rozprávkovej láske Zuzanity a Sergia po pár mesiacoch odzvonilo.  (Zdroj: Instagram)

Kým Zuzanita hovorí, že za rozpadom vzťahu je nevhodné správanie jej bývalého, on tvrdí pravý opak.
Zobraziť galériu (4)
Kým Zuzanita hovorí, že za rozpadom vzťahu je nevhodné správanie jej bývalého, on tvrdí pravý opak.  (Zdroj: TV JOJ)

Nečakaný koniec nastal len pred pár dňami, keď za svojou vyvolenou pricestoval do Žiliny. „Spali sme spolu a okolo druhej v noci na mňa začala kričať, že som klamár. Že mi na Facebooku píšu nejaké štetky. Povedal som jej, že je to nemožné, pretože som si kvôli nej zablokoval Facebook,“ tvrdí Sergio, ktorý absolútne popiera Zuzanitine obvinenia, že žiarlil na to, ako sa sexica prezentuje na sociálnych sieťach.

„Vždy som jej hovoril, zlatko, je to tvoj život a môžeš si s ním robiť, čo chceš,“ vysvetlil Žilinčíkovej bývalý s tým, že nevylučuje, že by sa dal za istých okolností so Zuzanitou opäť dokopy. „Chcel by som byť s týmto dievčaťom, ale nie za týchto podmienok. Nevie, čo je skutočné a čo nie,“ myslí si Španiel. „Je to nemožné, kým nezmení svoje správanie ku mne. Pretože je to šialené. Kým sa nezmení, nebude mať normálny vzťah. Má veľký problém so žiarlivosťou,“ dodal na adresu potenciálnej spoločnej budúcnosti s jojkárskou hviezdičkou.

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováZuzanita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu