Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárska hviezdička úplne bez: Preboha, to koľko tam má silikónu?!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

BRATISLAVA - Fúha, tak tomu sa povie poriadny náklad. A to doslova! Jojkárska hviezdička Zuzana Žilinčíková (32) nikdy nepatrila medzi hanblivky. Sexbomba, ktorá priznala už niekoľko skrášľovacích zákrokov, svoje vylepšenia na verejnosti predvádza často a rada. Hlavu v smútku zjavne nemá ani po nedávnom a poriadne dramatickom rozchode... No pozrite sa sami!

Zuzanita si aktuálne užíva cestovanie po svete a, samozrejme, nezabúda ani na svojich fanúšikov. Denne s nimi zdieľa zábery zo všetkých svojich činností, či už ide o návštevu kultúrnych pamiatok, reštaurácií alebo leňošenia pri mori. Nie všetkých, ktorí blondínku sledujú, však zaujíma pohľad na dovolenkové destinácie, kde momentálne oddychuje.

To si zjavne uvedomuje aj Žilinčíková, ktorá väčšinu svojich obdivovateľov získala práve vďaka svojmu dráždivému vzhľadu a odhaľovaniu svojich predností. „Keďže moje cestovanie po svete niektorých jedincov nezaujíma, tak vás trochu poteším fotkou z inej perspektívy,“ napísala na Instagram a opäť raz pridala poriadne pikantnú fotku zo spálne.

Zuzanita sa na Intagrame ukázala úplne nahá.
Zobraziť galériu (4)
Zuzanita sa na Intagrame ukázala úplne nahá.  (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

Hoci z jej tváre je na snímke vidno len napumpované pery, sledovateľom, najmä tým mužským, sa ponúka úplne iný pohľad. Zuzanita totiž laškovne leží v posteli a je úplne nahá. Najdominantnejším prvkom na fotografii sú jej obrie silikóny, ktoré vyzerajú ako dve obrovské gule. Nuž, niet sa čo čudovať. Sexica sa už dávnejšie pochválila, že v prsiach má dokopy takmer dva litre výplne. A tak jej vnady občas skôr pripomínajú dve vodné nádrže. Ako sa však hovorí, proti gustu...

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováZuzanita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu