Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ona že má po päťdesiatke?! Sklovská ukázala postavičku v plavkách a... No wau!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak to je vážna bomba! Hoci má Sisa Sklovská (52) po päťdesiatke, svoju postavičku rada a často vystavuje v obtiahnutom oblečení. Už na prvý pohľad je jasné, že temperamentná speváčka na svojej figúre poctivo maká a nadbytočné kilá by ste na jej tele hľadali márne. To ste ale ešte nevideli, ako vyzerá v sexi bikinách!

Slovenská diva si momentálne užíva dovolenku v Grécku, kam si išla na zopár dní zrelaxovať aj v spoločnosti manžela Juraja Lelkesa. A ten by si mal začať dávať na svoju polovičku poriadne veľký pozor. I keď Sisa už nepatrí medzi 20 - 30 ročné dámy, to, čo skrýva pod oblečením, zrejme nenechá chladným žiadneho muža.

Sisa Lelkes Sklovska má telo ako bohyňa.
Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes Sklovska má telo ako bohyňa.  (Zdroj: Instagram S.S.)

 

#sisasklovska #akropolis

Príspevok, ktorý zdieľa Sisa Sklovska official (@sisasklovskaofficial),

Brunetka sa totiž najnovšie na sociálnej sieti pochválila záberom z ostrova Mykonos, na ktorom pózuje len v úsporných bikinách. Pri pohľade na jej telo by zrejme nikomu nenapadlo, že patrí 50-ročnej žene. Uzučký pás, nálož v podprsenke a dlhé štíhle nohy by jej bezpochyby mohli závidieť aj o polovicu mladšie „žabky“. No a závisť zrejme nechýba ani medzi mužmi. Túto kosť si totiž už nejaký ten rôčik môže doma užívať len a len Juraj.

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu