Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Odvážna Sklovská išla donaha: Hore BEZ... Nechala si pomaľovať telo!

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská si polovicu tela nechala pomaľovať. Zobraziť galériu (18)
Speváčka Sisa Lelkes Sklovská si polovicu tela nechala pomaľovať. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Fenomenálne umenie maľovania na telo sa uplynulú sobotu predviedlo na už tradičnej prehliadke v našom hlavnom meste. Okrem výnimočných umelcov a odvážnych modeliek pod taktovkou Marty Gejdošovej sa na pódiu objavilo množstvo známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj speváčka Sisa Lelkes Sklovská (53), ktorá odhodila zábrany a... Nahé telo si nechala pomaľovať farbami!

Veľkolepý večer sa tentokrát niesol v téme Cesta časom. Modelky a maľujúci artisti sa predvádzali za hudobného sprievodu herečky Lenky Machciníkovej či speváka Petra Bažíka, nechýbala ani špička muzikálového spevu v podobe Janka Slezáka. Okrem odvážnych manekýnok odetých len do skvostných pestrofarebných výtvorov nakreslených na takmer nahé telá, sa v rolách modelov a modeliek ukázali aj slovenské celebrity.

Muzikáloví herci Janko Slezák a Lenka Machciníková.
Zobraziť galériu (18)
Muzikáloví herci Janko Slezák a Lenka Machciníková.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Silvia Šuvadová, Erika Barkolová, Nora Krchňáková, Janka Wagnerová, Juraj Bača, manželia Kaprálikovci, Milo Král, Matúš Krnčok či René Štúr opäť predviedli kolekciu od Jozefa Grondžáka. Sisa Lelkes Sklovská však odhodila zábrany a dokázala, že má poriadnu dávku odvahy.

Na mólo totiž vyšla len v úsporných kúskoch oblečenia. Na sebe mala sukňu a akési strapce, ktoré sa snažili zakryť jej bradavky. Zvyšok tela si nechala pomaľovať a hoci by vďaka špičkovo odvedenej práci talentovaných umelcov len málokto odhadol, že nejde o jednoliaty kus odevu, speváčka bola naozaj polonahá.

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská si svoj večerný outfit nechala namaľovať rovno na telo.
Zobraziť galériu (18)
Speváčka Sisa Lelkes Sklovská si svoj večerný outfit nechala namaľovať rovno na telo.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Odvážna Sklovská išla donaha:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Tmavovláska si svoje vystúpenie na prvý pohľad užívala a rozdávala energiu na všetky strany. A aby toho nebolo málo, pred množstvom prítomných divákov vďaka svojmu nakreslenému outfitu ukázala to, čo bežne na verejnosti skrýva pod šatami. Ako sme už neraz skonštatovali, slovenská diva sa naozaj nemá za čo hanbiť. Práve naopak. Sise by jej guráž a perfektnú štíhlu postavu mohla závidieť nejedna o polovicu mladšia kolegyňa. 

Viac fotografií nájdete v našej galérii»

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu