Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spevácka diva na OTOvi vyvetrala dekolt bez podprsenky: Sisa, v tvojom veku?

Speváčka Sisa Sklovská Zobraziť galériu (5)
Speváčka Sisa Sklovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Snahou azda každej ženy je vyzerať dobre a sem-tam svoju prirodzenú krásu ešte trochu podtrhnúť. O to viac, ak ide o prestížny galavečer. Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (53) sa však v šoubiznise pohybuje už roky a presne vie, čo si môže dovoliť. Uplynulý víkend predviedla nielen dokonalú postavičku, ale aj odvážny dekolt. Podprsenku tentokrát nechala doma.

V sobotu sa v Bratislave odovzdávali ceny obľúbenej diváckej ankety OTO 2019. Pri tejto príležitosti sa v Slovenskom národnom divadle stretli nielen nominované osobnosti, ale aj ostatné tváre známe z televíznych obrazoviek. Objavila aj ostrieľaná speváčka Sisa Lelkes Sklovská. Tá tento rok síce do užšej nominácie nepostúpila, no galavečer si spolu s manželom nenechali ujsť. Dvojica je známa svojím excentrickým módnym vkusom a nesklamali ani tentokrát.

Spevácka diva na OTOvi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Dokonale zladení a v dobrej nálade. Tak sa aj teraz ukázali manželia Lelkesovci. A i keď Sisa zahalila svoju tip top postavičku od hlavy po päty do žiarivého dámskeho obleku, jeden sexi detail si predsa len dovolila. V striebornej veste s hlbokým výstrihom jej totiž chýbala podprsenka. Bez tohto podstatného "kúska istoty" by sa pritom nezaobišla nejedna žena. Sisa sa však vo svojom veku stále môže popýšiť bezchybným dekoltom a módny kúsok tak pôsobil naozaj sexi.

Pochvaľovať si môže aj speváčkin manžel Juraj Lelkes, ktorý si svoju manželku patrične strážil. Veď napokon, bola takmer celá zo zlata.

Viac o téme: Sisa Lelkes SklovskáJuraj Lelkes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu