Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragédia v rodine Zuzany Šebovej: Jej brata Michala († 42) našli mŕtveho!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Šebová

BANSKÁ BYSTRICA - Len začiatkom minulého roka sa rodina Zuzany Šebovej (36) otriasla v základoch. Po desiatkach rokov vyšli najavo tajomstvá o minulosti jej otca Jozefa, ktorý svojim dvom dcéram celý život tajil jednu zásadnú vec. Okrem Zuzany a Sandry sa mu totiž podarilo splodiť ešte dve ďalšie deti. Nemanželskú Andreu a Michala, syna z prvého manželstva. Herečke sa život obrátil na ruby a s drsnou pravdou sa musela vysporiadavať poriadne dlho. Aktuálne sa na verejnosť dostala mimoriadne smutná správa - jej brata našli mŕtveho.

Michala, ktorý žil ťažkým životom, potýkal sa so zdravotnými problémami a mal mať problém s alkoholom, našla polícia mŕtveho. „Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Ohliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie," povedala pre Topky Mária Faltániová, banskobystrická policajná hovorkyňa.

Informáciu potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. „Môžem potvrdiť zásah záchranárov. Žiaľ, mužovi už nedokázali pomôcť, a lekár musel konštatovať smrť." Ako sme sa dozvedeli, bezvládne telo Šebovej brata našla privolaná policajná hliadka v jeho byte krátko po polnoci z 21. na 22. augusta. „Na zistenie presnej príčiny úmrtia bola nariadená pitva,“ dodala Faltániová. Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Zuzana ŠebováMichal KubovčíkJozef Šebo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu