Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá markizáčka opäť zmenila imidž: 9 mesiacov trvalo, aby vyzerala TAKTO!

Martina Mečiarová Zobraziť galériu (7)
Martina Mečiarová

BRATISLAVA - Martina Mečiarová (38) bola pred rokmi neoddeliteľnou súčasťou televízie Markíza. Ako moderátorka Reflexu sa divákom prihovárala takmer každý deň. Pred štyrmi rokmi však z televízie odišla a rozhodla sa zmeniť aj svoj účes. Blond hrive dala zbohom a presedlala na hnedú. Pred časom sa však rozhodla pre ďalšiu zmenu. Aha, ako vyzerá po deviatich mesiacoch práce!

Martina Mečiarová bola dlhé roky na obrazovkách televízie Markíza známa ako sympatická blondínka. Po odchode z modro-žltej televízie a rozchode s manželom sa však moderátorka rozhodla pre radikálnu zmenu. Vzdala sa svojich blond vlasov a dala sa prefarbiť na tmavohnedú. A veľmi jej to pristalo. 


Exmarkizáčka Mečiarová po trápení kvôli rozvodu: Je z nej iná žena!


Zdá sa však, že Mečiarová sa predsa len oveľa lepšie cíti vo svojej overenej plavej. Po štyroch rokoch sa totiž rozhodla, že tmavým vlasom dá zbohom a vráti sa k bledším odtieňom. Zverila sa preto do rúk odborníkov a začal dlhý proces odfarbovania. Aby však Martina neskončila so zničenými vlasmi, trvalo to celých 9 mesiacov.

Svojou zmenou sa plavovláska pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zavesila päť záberov svojej postupnej premeny. „Koniec tmavého obdobia! Nové výzvy predo mnou. 9-mesačná šetrná práca kaderníkov,“ napísala k záberom svojej premeny Mečiarová a fanúšikov ubezpečila, že v jej prípade neplatí fráza - nové vlasy nový chlap. 

Viac o téme: Martina Mečiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu