Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Haberu takto rozhodne nepoznáte: Pali, ty si ale kus...

Paľo Habera Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Neuveríte vlastným očiam! Ak čakáte, že spevák Paľo Habera (56) doma nič nerobí, ste na veľkom omyle. Hoci je zaneprázdnený svojimi pracovnými povinnosťami, na domáce práce si čas nájde. Za všetko hovorí fotografia, ktorá ho zachytáva pri kosení. Aha, takto ste prísneho kata zo SuperStar ešte rozhodne nevideli!

Paľa Haberu poznáme predovšetkým ako nekompromisného „kata“ zo SuperStar, ktorý si servítku pred ústa rozhodne nedáva. No hoci na obrazovkách pôsobí prísnym a niekedy až arogantným dojmom, v súkromí je to milujúci otec a manžel – so všetkým, čo k tomu patrí!

Svedčí o tom jeho najnovšia fotografia, ktorá speváka zachytáva v podobe, v akej ste ho ešte rozhodne nevideli. Habera totiž verejnosti predviedol, že ani manuálne domáce práce mu nie sú cudzie a vo videu na svojom Instastories ukázal, ako mu to ide pri kosení.

„Späť do reality,“ okomentoval príspevok Pali, ktorý síce na to nevyzerá, no v skutočnosti je to kus poriadneho chlapa. V konečnom dôsledku ani niet divu, že ho jeho životná partnerka – topmodelka Daniela Peštová už toľké roky miluje. Veď pozrite na toho šikovníka!

Pracant Paľo Habera zachytený pri kosení porastu.
Zobraziť galériu (5)
Pracant Paľo Habera zachytený pri kosení porastu.  (Zdroj: Instagram)

Paľo Habera zachytený pri kosení.

Viac o téme: Paľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu