Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rekordne rýchly rozchod: Šelmička z VyVolených ukázala pravú tvár... Odkopol ju!

Stačilo zopár týždňov bez kamier a láske Tomáša Patáka a Zuzany Dzvoníkovej odzvonilo. Zobraziť galériu (9)
Stačilo zopár týždňov bez kamier a láske Tomáša Patáka a Zuzany Dzvoníkovej odzvonilo.

BRATISLAVA – A "rozprávke" je koniec! Zuzana Dzvoníková (22) a Tomáš Paták (25) tvorili v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov zamilovaný pár už od úplného začiatku projektu. Hoci mnohí ich lásku spochybňovali, oni si za svojimi citmi pevne stáli. No stačilo len zopár týždňov v skutočnom živote a veľkej televíznej lovestory je koniec. Mladý Majcichovčan totiž zistil, čo je bratislavská Šelmička naozaj zač.

Dlho im to nevydržalo! Zuzana Dzvoníková a Tomáš Paták si v reality šou VyVolení – Dom snov okamžite padli do oka. V spoločnej posteli skončili už po niekoľkých hodinách od prvého stretnutia. A stačilo len zopár dní na to, aby sa s ich menami začalo skloňovať slovné spojenie veľká láska. Hoci len málokto veril, že by ich románik mohol prežiť aj v reálnom živote, oni za svojimi citmi pevne stáli. „Lepší chlap ako Tomáško pre mňa nie je. On je top. Naša láska je vyvolená, vydrží veľmi dlho. Za 10 rokov ho chcem mať za manžela a mať s ním dve krásne dcérky,“ netajila svoje sny Šelmička tesne po tom, čo v projekte skončila.

No stačili krátke dva týždne a všetko je úplne inak. Facebookový profil sympatického Majcichovčana zaplavili príspevky plné smútku. „Prednedávnom som si hovoril že, toto bude ona. Ako scénka z filmu. Ani jeden z nás nikoho nehľadal, hneď sme si padli do oka a rozprávali sa, ako keby sme sa poznali roky. Pohľady hovorili za všetko. A to, že sme sa stretli v reality šou a zaľúbili sa, koľko ľudí toto môže povedať? Že chlapec z dediny a dievča z veľkomesta si tak sadnú. Ach jo, ďakujem, už nechcem babu,“ znel jeden z Patákových komentárov, ktorý hovorí úplne za všetko.

Mladého stavbára sme preto oslovili, aby sme zistili, čo sa medzi zaľúbencami stalo. „V piatok v noci sme sa rozišli. Neviem, ako by som to vysvetlil, ale jednoducho sme sa pohádali a povedali sme si, že sa k sebe nehodíme,“ vysvetlil Tomáš, ktorý  – ako sám prezradil – konečne zistil, čo je Bratislavčanka skutočne zač.

„V šou sme boli stále spolu, nikto iný okrem nás súťažiacich tam nebol. Bola tam istým spôsobom ponorka, no keď sme prišli von, stal sa z nej iný človek. Je to nočný tvor, stále je len vonku, vkuse behá po diskotékach. Ja chodím do roboty, žijem v Trnave a ona v Bratislave. Neustále sa zabáva a to sa mi vôbec nepáčilo,“ prekvapil svojou úprimnosťou exvyvolený, podľa ktorého šanca na záchranu vzťahu nie je žiadna. „Podľa mňa to nie je definitívny koniec, ale je to ÚPLNE definitívny koniec,“ zdôraznil sklamaný súťažiaci. 

Tieto slová nám potvrdila aj samotná Dzvoníková. „S Tomášom je definitívny koniec. Zistili sme, že sa k sebe nehodíme vôbec. V piatok sme sa strašne hádali a nakoniec to celé ukončili. Mám zlomené srdce a trpím,“ vyjadrila sa pre topky.sk tanečnica. Prišlo tak na slová tých, ktorí láske šelmičky a sympatického pracanta už od začiatku neverili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu