Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sex v jojkárskych VyVolených pred kamerami: Ježiš, to je hanba!

Zuzana a Tomáš spolu skončili v posteli. Z kamier si ťažkú hlavu nerobia. Zobraziť galériu (6)
Zuzana a Tomáš spolu skončili v posteli. Z kamier si ťažkú hlavu nerobia.

BRATISLAVA – Nemajú zábrany! Zuzana Šelmička Dzvoníková (22) a Tomáš Paták (25) z jojkárskej šou VyVolení vliezli do spoločnej postele už pár hodín po tom, čo sa súťaž začala. Pri intímnych prejavoch vzájomných sympatií pod perinou sa nenechávajú odradiť ani tým, že sú v miestnosti ostatní finalisti. Najnovšie sa nám podarilo získať neodvysielané zábery, ktoré zachytávajú dvojicu priamo v akcii. Ani v tomto prípadne si nerobil vášnivý pár ťažkú hlavu z hlučnosti. Finalistka Martina Maliterná sa o ich radovánkach vyjadrila výstižne: „Ježiš, to je hanba, strašná hanba.”

Súkromie už nepotrebujú! Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že v dome jojkárskych VyVolených už došlo na prvý sex. Zaľúbenci Zuzana a Tomáš si užívali jeden druhého pod rúškom noci. Pred očami súperov sa kryli iba dekou, ktorú zavesili vedľa postele. S pribúdajúcimi dňami však milenci už úplne odhodili ostýchavosť.

Podarilo sa nám získať zábery z týždňa, kedy Zuzana spoločne s Martinou Maliternou plnila funkciu kuchárov. Obe spávali v miestnosti za kuchyňou a Tomáš viackrát prišiel na kus reči za svojou Šelmičkou. Martinka sa na to nechcela pozerať, nechala ich preto samých. „Oni to tam rozbúrajú, tak tr*kajú. Ježiš, to je hanba, strašná hanba,” hovorila zdesene moletka.  

Milencov od intímností neodrádza prítomnosť kamier, ktoré ich neustále snímajú. „Už to ani neriešime,” reagovala pre jojkársky Top Star Magazín Dzvoníková. V rozpakoch nie je ani Tomáš. „Ona ma vždy prehovorí,” poznamenal s úsmevom Paták. Ktovie či dvojicu ten smiech už čoskoro neprejde. Na ochranu si podľa vlastných slov pri milostných hrátkach veľmi nepotrpia...

VIDEO: Zuzana a Tomáš sa oddávali milostným hrátkam za prítomnosti kamier. Zábery nie sú vhodné pre deti a mladistvých do 18 rokov.

Sex vo VyVolených.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu