Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ponúka svoje nahé telo na webe: Divoká Šelmička z VyVolených pritvrdila!

Zuzana Dzvoníková, známa z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov, ponúka na webe pekný večer v jej spoločnosti. Na zábere je nahá. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Dzvoníková, známa z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov, ponúka na webe pekný večer v jej spoločnosti. Na zábere je nahá. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Nemá zábrany! To, že je Zuzana Dzvoníková (22) poriadne divoká, dokázala už počas svojho účinkovania v šou VyVolení – Dom snov. Veď aj preto jej prischla prezývka Šelmička. No po nespútaných zábavách a alkoholických excesoch zašla tentoraz ešte ďalej – na sociálnu sieť Facebook totiž pridala svoju úplne nahú fotku s komentárom: „Kto sa hlási prvý na pekný večer so mnou?“

Zuzana Dzvoníková sa do povedomia divákov dostala vďaka účinkovaniu v jojkárskej reality šou VyVolení – Dom snov. Tam svojím správaním potvrdzovala, že rozhodne nie je žiadne neviniatko. A ako vidno, v podobnom duchu si nažíva aj po skončení reality šou.

Dôkazom môže byť záber, ktorý pred pár dňami zavesila na sociálnu sieť Facebook. Ide o fotografiu, na ktorej je úplne nahá. V jej prípade by to síce až také prekvapivé nebolo, no popis, ktorý k nej pridala, je zarážajúci. „Kto sa hlási prvý na pekný večer so mnou?“ zneli slová k odvážnej snímke.

Pôsobí to tak, že Šelmička na webe ponúka svoje vlastné telo. A rovnako to pochopili aj tmavovláskini fanúšikovia. „No počkaj, ty to robíš normálne? Za peniaze?“ napísal jeden zo zaskočených pánov. „Zuzka – Šelmička... Surfujem na nete často a aj dosť dlho. Na webe ponúkajú prostitútky svoje služby – dievčatá a ženy spravidla krásne a komunikatívne. Ale ide im iba o peniaze, to je jasné. O toto tebe nejde? Ok, máš ale podobný štýl svojej prezentácie,“ doplnil príspevok. „Tu už baby nepotrebujú ani pasáka,“ zhodnotil ďalší komentujúci.

Zaujímavé je, že takmer všetky reakcie nechala Šelmička bez odpovedí. Reagovala len na jedinú. A to slovami, „Mýliš sa.“ Za túto reakciu doplnila žmurkajúceho smajlíka. Ktovie, čo tým chcela naznačiť.

Zuzana Dzvoníková svojich fanúšikov na Facebooku prekvapila nahou fotkou, ktorú doplnila ponukou na príjemný večer strávený v jej spoločnosti.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Dzvoníková svojich fanúšikov na Facebooku prekvapila nahou fotkou, ktorú doplnila ponukou na príjemný večer strávený v jej spoločnosti.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu