Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojkárska šoumenka vytasila ťažké zbrane: Nahými fotkami bojuje o titul krásy!

Zuzana Dzvoníková s nahotou problém nemá. Práve naopak, fotí jednu odvážnu fotku za druhou. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Dzvoníková s nahotou problém nemá. Práve naopak, fotí jednu odvážnu fotku za druhou. (Zdroj: Lolla Fukári, Dievča leta )

BRATISLAVA - Zuzana Dzvoníková sa vďaka svojmu pôsobeniu v jojkárskych projektoch VyVolení a Nákupné maniačky dostala do povedomia širšej verejnosti. No zdá sa, že popularita sa jej zapáčila a nehodlá sa jej vzdať ani pol roka po odchode z Domu snov. Rozhodla sa totiž, že svoje sexi telo predvedie aj v súťaži Dievča leta 2014. A tam o hlasy priaznivcov bojuje poriadne odvážnymi fotkami.

Svojrázna tmavovláska Zuzana Dzvoníková, ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka účinkovaniu v reality šou VyVolení - Dom snov, sa nikdy netajila tým, že je rada stredobodom pozornosti. Žiadostivé pohľady a obdiv ľudí si sexi Bratislavčanka doslova užíva. Niet preto divu, že svoj profil na sociálnych sieťach pravidelne zásobuje naozaj pikantnými fotkami. 

Najnovšie sa príležitostná gogo tanečnica rozhodla, že poriadnou dávkou erotiky zabojuje aj o titul Dievča leta 2014. A pri pohľade na súťažné snímky je jasné, že hanblivosť asi nebude slovo, ktoré by zmyselnú tmavovlásku vystihovalo. Prsia zakryté len boxerskými rukavicami, decentné akty, ale aj lesbické zábery s kamarátkou - takto vyzerajú snímky, ktorými Šelmička naháňa hlasy od svojich priaznivcov.

Nechajme sa teda prekvapiť, či sa jej podarí prebojovať až do finále. V prípade, že by čitateľov zaujala natoľko, že by projekt napokon vyhrala, okrem lákavého titulu by získala aj osobný automobil Peugeot 108.

Súťaž Dievča leta sa organizuje už siedmy rok a teší sa veľkej obľube. Ak sa chceš tento rok stať Dievčaťom leta ty a získať tak atraktívne ceny, neváhaj a prihlás sa. Klikni na stránku www.dievcaleta.sk a vyplň formulár. 

Zuzana Dzvoníková, známa aj ako Šelmička, bojuje o titul Dievča leta poriadne ťažkými zbraňami.
Zobraziť galériu (11)
Zuzana Dzvoníková, známa aj ako Šelmička, bojuje o titul Dievča leta poriadne ťažkými zbraňami.  (Zdroj: Lolla Fukári, Dievča leta )

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu