Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezda jojkárskej šou holá na balkóne: Šteklivé divadlo pre susedov!

Zuzana Dzvoníková stráca zábrany - vypratú bielizeň sa totiž na balkóne rozhodla vešať takmer úplne nahá. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Dzvoníková stráca zábrany - vypratú bielizeň sa totiž na balkóne rozhodla vešať takmer úplne nahá. (Zdroj: facebook/tv joj)

BRATISLAVA - Pretŕčala sa! Zuzana Dzvoníková (23) patrí k ženám, ktoré na seba rady pútajú pozornosť. Nahota či extravagancia jej preto vôbec nie sú cudzie. Dokazovala to už počas svojho pobytu v jojkárskom Dome snov. Najnovšie však tmavovláska predviedla poriadne pikantné divadlo svojim susedom. Čerstvo vypratú bielizeň sa totiž na balkóne rozhodla vešať takmer úplne nahá.

O tom, že Zuzana Dzvoníková v sebe skrýva dravú šelmu, presvedčila už počas svojho pobytu v jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov. Tam tmavovláska prežila vášnivý románik s kolegom Tomášom Patákom a neváhala sa s ním oddať ani milostným radovánkam rovno pred televíznymi kamerami. No o svojej odviazanosti pravidelne presviedča aj mimo nich. 

Najnovšie sa tmavovláska postarala o poriadne pikantné divadlo pre svojich susedov. Nahá, iba v miniatúrnych tangách, sa totiž rozhodla, že vyvesí mokrú bielizeň na sušiak. Nie však v súkromí, za stenami svojho bytu, ale hore bez vyšla rovno na balkón.

A ani táto provokácia jej ešte nestačila. Iní ľudia, keby sa už na niečo podobné odvážili, snažili by sa zrejme pri sexi upratovaní zostať v najväčšom utajení. Šelmička sa naopak nechala pri bláznivom čine zvečniť. A ako inak, šteklivú snímku napokon zverejnila aj na sociálnej sieti Facebook. 

Zuzana Dzvoníková sa rozhodla, že svoje čerstvo vyprané oblečenie vyvešia na balkóne - ale takmer úplne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Dzvoníková sa rozhodla, že svoje čerstvo vyprané oblečenie vyvešia na balkóne - ale takmer úplne nahá.  (Zdroj: facebook/tv joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu