Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Urobil si hanbu na 20 rokov: Šelmičkin exmilenec z VyVolených chodí po kanáloch!

Tomáš Paták, exmilenec Zuzany Dzvoníkovej a zároveň bývalý súťažiaci z jojkárskej šou VyVolení - Dom snov, sa za svoje vyvádzanie poriadne hanbí. Zobraziť galériu (7)
Tomáš Paták, exmilenec Zuzany Dzvoníkovej a zároveň bývalý súťažiaci z jojkárskej šou VyVolení - Dom snov, sa za svoje vyvádzanie poriadne hanbí. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Na tento zážitok tak skoro nezabudne! Tomáš Paták (25) z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov zrejme v týchto dňoch kope kanály, ktorými bude chodiť. Exmilenec Zuzany Šelmičky Dzvoníkovej (22) si totiž pred pár dňami narobil hanbu na 20 rokov dopredu. Ako sa totiž dozvedel, v jednom z trnavských podnikov poriadne vyvádzal a pôsobil ako zmyslov zbavený. A dôvod? Niekto mu vraj do nápoja vmiešal drogu.

Alkohol dokáže narobiť poriadne divy! Niekedy stačí len zopár drinkov na to, aby človek odhodil všetky svoje zábrany. Potom je schopný urobiť aj to, čo by mu normálne ani nenapadlo. Najnovšie má nepríjemnú skúsenosť s metlou ľudstva Tomáš Paták, súťažiaci z jojkárskych VyVolených. Tomu vraj pred týždňom na párty niekto do nápoja vmiešal drogu.

Šelmičkin exmilenec sa po vytriezvení dozvedel, že si v podniku narobil takú hanbu, akú ešte nezažil. „Chcel by som pekne ‚poďakovať‘ tomu ha*zlíkovi vy*ebanému, ktorý mi j*bol niečo do chľastu a mne z toho šibalo. Hanbu som si spravil na disko tak na 20 rokov dopredu, ty bu*erant. Bodaj by si skapal do rána,“ nevyhýbal sa vulgarizmom pri opisovaní nepríjemného zážitku na Facebooku. 

Bývalý VyVolený chcel príspevkom najmä varovať svojich priateľov. „Strážte si drinky, lebo nikdy neviete, ktorý ko*ot vám bude chcieť spraviť zle a nasype vám tam niečo. Po 25-rokoch aby som bol za nafetovaného ko*ota,“ napísal nabrúsený Paták. On sám má údajne aj svedka, ktorý vie potvrdiť, že v drinku niečo bolo. „Kamarát ho videl, ako mi tam niečo j*bol. No bol ďaleko a kým za mnou dobehol, ja som to už exol,“ uviedol rodák z Trnavy.

Mladíka sme v súvislosti s vyčíňaním na párty oslovili. Chceli sme vedieť, čo také zlé vyparatil. „Bol som veľmi agresívny, po všetkých som vykrikoval. Museli ma dokonca krotiť vyhadzovači. Takto sa však bežne nesprávam, keď mám vypité. Vtedy sa chcem naopak zabávať, tancovať alebo spať,“ prezradil pre topky.sk Paták. Ako sám tvrdí, ešte nevie, kto je za všetko zodpovedný, ale spôsobil mu tým veľké problémy. „Nikdy som nič podobné neurobil, všetci ma tam poznajú. Pre mňa je to veľmi veľká hanba. Neviem, či ešte niekedy na tú diskotéku pôjdem,“ povedal nám účastník reality šou o dome snov. Ako dodal, po tejto skúsenosti si na svoje nápoje bude dávať omnoho väčší pozor.

Tomáš Paták sa s nepríjemnou skúsenosťou zveril na Facebooku.
Zobraziť galériu (7)
Tomáš Paták sa s nepríjemnou skúsenosťou zveril na Facebooku.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu