Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mrazivé VIDEO z Bratislavy: Deti majú extréme nebezpečnú zábavku, dopravný podnik varuje rodičov

Deti sa vešajú na zadnú časť vozidla MHD.
Deti sa vešajú na zadnú časť vozidla MHD. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Deti si našli poriadne nebezpečnú zábavku! V bratislavskej mestskej časti Petržalka, konkrétne na Kopčianskej ulici, si školáci krátili voľné chvíle vešaním sa na autobus mestskej hromadnej dopravy. Petržalčan, ktorý deti natočil na video, vyzýva ich rodičov, aby im dohovorili, lebo jemu z ich "šaškovania" behal mráz po chrbte.

Vaše tipy

„Rodičia, ktorí spoznáte svoje deti, dohovorte im, prosím, kým sa niečo nestane. Mráz mi behal po chrbte,“ apeluje na verejnosť autor videa. Z pohľadu šoféra ide o veľmi nešťastnú situáciu, pretože zavesené deti nevidí. Tie sa síce po pár sekundách po tom, ako sa vozidlo rozbehne, pustia, no na to, aby došlo k úrazu, chýba málo.

Deti sa vešajú na zadnú časť vozidla MHD

Čitateľove zábery sme ukázali bratislavskému Dopravnému podniku (DPB). Zástupca spoločnosti podotkol, že na vzniknutú situáciu už upozornili vodičov, obzvlášť na linke 80 v Kopčanoch, kde sa situácia odohrala.


Čítajte aj: Muž šiel donaha! VIDEO Po Bratislave si vykračoval akoby nič, policajti s ním urobili poriadok


„Ide o naozaj veľmi nebezpečnú aktivitu, ktorá sa môže skončiť nešťastne. Určite nikomu neodporúčame deti napodobňovať, naopak, dáme si veľký pozor, aby už k podobným situáciám nemohlo dôjsť. Ihneď po vašom upozornení sme prostredníctvom centrálnej výzvy okamžite informovali všetkých vodičov, aby si na to dávali pozor, obzvlášť na linke 80 v Kopčanoch, kde k situácii došlo. Zároveň sme na miesto poslali hliadku dispečerov, ktorí na to dohliadnu osobne. V prípade, že niekto z cestujúcich uvidí podobnú situáciu, odporúčame mu ihneď kontaktovať DPB. Ďakujeme za každú spoluprácu. Ide nám o to, aby sa nikomu nič nestalo,“ uviedol pre Topky.sk Martin Žarnovický, marketingový a PR manažér DPB Bratislava.

 

Viac o téme: AutobusDetiNebezpečenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu