Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Doktorka Cuddyová zo seriálu Dr. House po rokoch: Aha, veď ona sa nemení!

Lisa Edelstein Zobraziť galériu (4)
Lisa Edelstein (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Meno Lisa Cuddyová poznajú všetci fanúšikovia obľúbeného seriálu Dr. House. Šéfku svojského doktora si v tomto počine zahrala herečka Lisa Edelstein. Aj napriek tomu, že v tento deň oslavuje už svoje 57. narodeniny, vyzerá stále úžasne.

Lisa Edelstein sa narodila 21. mája 1966 v Bostone. Svoju mladosť však prežila v New Jersey a v 18-tich rokoch sa presťahovala do New Yorku, kde začala s divadelným štúdiom na miestnej univerzite.

Následne sa presadila aj pred kamerami a objavila sa vo viacerých filmoch či seriáloch. Svoju najznámejšiu úlohu stvárnila v obľúbenom a úspešnom seriáli Dr. House, kde si zahrala šéfku dnes už legendárneho Gregoryho Housa.

Doktorka Cuddyová zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: nbc)

Jej koniec v tomto seriáli však nebol vôbec príjemný. Po siedmej sérii totiž väčšine hercov skončili platné zmluvy a tvorcovia sa rozhodli, že ušetria peniaze tým, že im znížia plat. S tým Edelstein nesúhlasila a zo seriálu nakoniec odišla.

Momentálne však pracuje na viacerých projektoch a objavila sa aj v dvoch najnovších sériách v seriáli 9-1-1: Texas, ktorý je známy aj slovenským divákom. Fanúšikovia by ju však nemali problém spoznať ani dnes, keďže sa od natáčania Dr. Housa takmer vôbec nezmenila.

Lisa Edelstein
Zobraziť galériu (4)
Lisa Edelstein  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lisa Edelstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu