Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ona už má 45 rokov? Slovenská herečka s 3 deťmi vyzerá roky rovnako!

Lucia Hurajová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hurajová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Herečka Lucia Hurajová je mamou troch detí, má syna a dve dcérky - dvojičky. Mnohých ale pri pohľade na túto umelkyňu asi prekvapí, že dnes už oslavuje 45 rokov!

Lucia Hurajová sa narodila 16. júla 1976. Študovala na VŠMU, ktorú ukončila v roku 2001. Toto vzdelanie jej však nestačilo, a tak absolvovala aj doktorandské štúdium v obore divadelná veda. 

Galéria: Lucia Hurajová

Ona už má 45
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Lucia je členkou Túlavého divadla, no príležitostne účinkuje aj na doskách iných divadelných stánkov. Je tiež známou recitátorkou a dabingovou herečkou, bola aj jednou z moderátoriek Plesu v opere. 

Televízni diváci ju mali možnosť vidieť vo filmoch ako Medzi nebom a zemou, Nejasná správa o konci sveta, O dve slabiky pozadu či Casino.sk. Účinkovala aj vo viacerých seriáloch, napríklad Rádio, Ako som prežil, Pravá tvár, Som mama a naposledy Nový život. Pôsobila tiež v niekoľkých českých projektoch. 

Barbora Ďurovčíková a Lucia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Lucia Hurajová bola v minulosti tri roky vydatá za hudobníka Oskara Rózsu. Začiatkom roka 2013 porodila partnerovi Richardovi syna Maximiliána, v novembri 2016 sa zas stala mamou dvojičiek Izabely a Sofie. Trojnásobná mamina však vyzerá celé roky prakticky rovnako, vek a deti akoby sa na nej ani nepodpísali... 

Ona už má 45
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ona už má 45
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram LH)

Viac o téme: Lucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu