Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexbomba Kerekes: Slovensko miluje, ale BRATISLAVU NIE!

Vica Kerekes Zobraziť galériu (4)
Vica Kerekes (Zdroj: Falcon)

BUDAPEŠŤ - Považujeme ju za slovenskú herečku, no oveľa viac hrá v Česku a domov si zariadila v Maďarsku. Eva Vica Kerekes sa narodila vo Fiľakove a priznáva, že Slovensko miluje, no Bratislava jej k srdcu neprirástla.

Eva Kerekes sa narodila 28. marca 1981 vo Fiľakove. Jej otec spolovice Slovák, spolovice Maďar, mama Maďarka, ktorá vyučovala slovenčinu a maďarčinu a venovala sa ochotníckemu divadlu. 

Galéria: Eva Vica Kerekes

Eva spočiatku týmto umeleckým smerom vôbec nechcela ísť. Prihlásila sa na Policajnú akadémiu, no na školu sa nedostala. Potom začala študovať v Bratislave VŠMU. A práve z tých čias pramení akási jej nechuť voči nášmu hlavnému mestu. 

„Veľa som už rozmýšľala nad tým, prečo nemám Bratislavu až tak v srdci. Slovensko milujem, ale Bratislava je iná. V Bratislave mám kamarátov, dobre sa mi tam robí, ale mesto samotné na mňa pôsobí chladne,” prezradila pre portál sme.sk. Ako dodala, práve bývanie na internáte ju vytrhlo z teplého domáceho prostredia, chýbal jej rodičovský dom aj prostredie, kde každý každého pozná. 

A aktuálne sa to o nič nezlepšilo. „Teraz sa na Bratislavu hnevám. Stavajú sa tam len samé mrakodrapy, aj to je veľmi chladné. Ako keby som bola v klietke. Potrebujem stromy, pôdu, aby som cítila, že som spojená so zemou,” povedala. 

Sexbomba Kerekes: Slovensko miluje,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Saturn Entertainment)

Už počas štúdia účinkovala vo filme Konečná stanica. Po vysokej škole začala hrať v divadle v Maďarsku. Neskôr ju objavili českí filmári. Hrala v českých a slovenských snímkach ako Nestyda, Nedodržaný sľub, Muži v nádeji, Príbeh kmotra, Nežné vlny, Anjel Pána 2, Mária Terézia 2, Casino.sk, Snúbenec alebo milenec?

Kerekes je známa aj zo seriálov Odsúdené, Nesmrteľní, Clona, četníci z Luhačovic, 1980 či Bola raz jedna škola.

Sexbomba Kerekes: Slovensko miluje,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Blue Sky Distribution)

Herečka je rozvedená a bezdetná. 

Viac o téme: Vica Kerekes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu