Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krajšia ako mama, múdrejšia ako otec? Sladký aj trpký život slávnej Ivanky Trumpovej

Podnikateľka Ivanka Trump má tri deti. Zobraziť galériu (6)
Podnikateľka Ivanka Trump má tri deti. (Zdroj: Instagram.com/ivankatrump)

WASHINGTON - Manželka, matka, podnikateľka, no najmä známa dcéra slávnych rodičov. Ako jedna z mála sa môže hrdiť tým, že je dcérou topmodelky a prezidenta. Ivanka Trumpová však nemá tvár iba na okrasu, teraz pôsobí aj ako poradkyňa v Bielom dome a často pred kamerami zatieni aj svoju macochu Melaniu Trumpovú. Dnes táto krásna žena oslavuje 37 rokov, no jej doterajší život určite nebol len prechádzkou ružovou záhradou.

Pikantné detaily z Trumpovho života, unikla tajná nahrávka: VIDEO Vzťah s Ivankou nebol normálny

Prezident Spojených štátov amerických
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

To, že je dcérou českou modelky Ivany Trumpovej a amerického boháča Donalda Trumpa, ju už vopred predurčovalo na úspech. Jej rodičia sa zosobášili v roku 1977 a mali spolu tri deti. Okrem Ivanky, ktorá sa narodila 30. októbra 1981 v New York City, Donalda Trumpa mladšieho a Erica. Spolu s nimi Ivanka pôsobí aj ako viceprezidentka Trump Organization, ktorú vybudoval jej otec.

Krajšia ako mama, múdrejšia
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Carolyn Kaster)

Ivanka Trumpová absolvovala podnikateľskú školu Wharton School na Pensylvánskej univerzite, kde získala titul bakalárky ekonómie. Jej rodičia sa rozviedli v roku 1991. Donald Trump totiž nebol svojej manželke príliš verný.

Krajšia ako mama, múdrejšia
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Byť iba dcérou slávnych rodičov a predvádzanie na modelingovom móle ju však asi príliš nenapĺňalo, takže sa začala prezentovať aj ako zástankyňa práv žien a v roku 2009 sa vydala za Jareda Kushnera. S ním má tri deti Arabellu Rose, Josepha Fredericka a najmladšieho Theodora Jamesa, ktorý má len dva roky. To však nie je všetko. Zo svojho mena stvorila v roku 2014 úspešnú firmu Ivanka Trump Marks LLC, ktorá predáva oblečenie, kabelky, topánky či šperky za nie práve najlacnejšie sumy.

Rodina je pre Ivanku
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Zlom v jej kariére však nastal po tom, čo sa Donald Trump stal kandidátom na prezidenta USA a ona sa jeho kampani rozhodla podriadiť všetky svoje doterajšie aktivity. Teraz chce navyše s módnym biznisom nadobro skoncovať a hlavne radiť svojmu otcovi prezidentovi. Po jeho boku sa pravdepodobne cíti lepšie, ako jeho súčasná manželka Melania, ktorá mu kvôli jeho aféram možno už nevie ani prísť na meno a objavuje sa s ním čoraz menej pred televíznymi kamerami.

Ivanka Trump a Jared
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini)

Povráva sa, že ambície Ivanky Trumpovej nie sú vôbec malé a jedného dňa by chcela vo funkcii nahradiť svojho otca, s ktorým nezdieľa vždy rovnaké názory. Navyše aj jej vzťah s médiami je oveľa lepší a dokonca si ani ako jej otec nemyslí, že sú "nepriateľmi ľudu". Sama sa však už musela popasovať s viacerými negatívnymi skúsenosťami, ako keď sa o nej bývalý stratég Donalda Trumpa v knihe Fire and Fury: Inside the Trump White House vyjadril, že je "blbá ako poleno".

Viac o téme: Ivanka Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu